Nejdříve by se měla dát suspenze (Mythos) a pak emulze (Talent). Do pstřikovače dáte asi 1/2 vody vlijete Mythos, zamícháte a vlijete Talent rozředěný v troše vody. Zamícháte, doplníte vodu a zamícháte.
Moc díky za rady. Včera stříkáno 0,1% Mythos + 0,045% Talent. Celkem 40l kapaliny. Teď už zbývá jen obaleč. Nevím, zda se dá tomu SET věřit. navíc to je nějaké zpožděné. Jsou teď tepla. Šlo by to už postříkat Calypsem?
Je trochu pozadu. Zatím k 1.6. Já jsem včera stříknul proti obaleči Dimilinem. Podle mého lapáku už vrchol v HK byl. S Calypsem ještě počkejte. Calypso se dává asi osm dnů po vrcholu. Uvidíme, až data aktualizují.
Dobrý den, mam dotaz na zdejší odborníky. Díval jsem se na sumy teplot u nás na opavsku. A zatím, jestli jsme se v tom dobře zorientoval, je na postřik ještě čas. Nebo se pletu a už proti obalečům postřik provést (černý bez už pěkně rozkvetl)? Díky Happy.
Pomalu se připravuji na postřik proti 2.generaci obaleče. Integro jsem nesehnal, mám tedy zase Calypso a Reldan. Stanice Svobodné dvory má počátek letu motýlů 84% a Jičín 83%. Je možné to postříkat už nyní?