Souseda, kterému rodí naroubované jabloně na hrušni bych chtěl vidět. Párkrát jsem to naštěpoval omylem. Pokud se roub ujmul za 1 - 2 roky se odhojil. Jak je to s kdoulí, nevím, ale kdyby to bylo výhodné, asi by se o tom psalo.
Nemám možnosť zohnať podpník M27, preto by som sa pokúsil zaštepiť Rubinolu do dule. Sused štepil jablká do hrušky a rodia mu. Zrastie dula s jabloňou?
Hrušeň na jabloní nemá afinitu(živoří a odejde),na kdouli ani všechny druhy hrušní nemají úspěch.Možná některá odrůda jabloně na ní půjde.Těším se na další poznatky. AB
Nemyslím, že kombinace tohoto druhu projdou jen tak, bez jakékoliv změny chuti a možná i zabarvení ovoce.Kombinaci s jeřábem jsem neviděl a byl bych upřímně na ni dost zvědavý.Slivoně na broskvové podnoži jdou.Jsou to ale obě peckoviny.
Souseda, kterému rodí naroubované jabloně na hrušni bych chtěl vidět. Párkrát jsem to naštěpoval omylem. Pokud se roub ujmul za 1 - 2 roky se odhojil. Jak je to s kdoulí, nevím, ale kdyby to bylo výhodné, asi by se o tom psalo.
Chtěl bych reagovat na příspěvek o tom, že hryzci nejdou na jeřáb.narouboval jsem na jeřáb 6 odrůd hrušní /bez problému/ a po přesazení následující rok mi je hraboš všechny ožral-totálně zničil.