Já taky předevčírem šoupla hřiby do polívky a pak pod maso a žijem. nic jsem neodstraňovala, prostě natrhala čerstvé a uvařila.Sice jsem se zarazila nad růžovou barvou pod kloboučkem, pak to ale zhnědlo.Při vaření nic nesmrdělo..teď mi na zahradě vyrazily i bedly, taky jsem z prvu přemýšlela, jestli to není lanýž bílý:-)),
Po půl roce nám konečně zapršelo a žampionky taky v trávníku vyskočily - jako každoročně, ale letos poprvé jsem vzala odvahu a udělala smaženici, že tedy jsou to opravdu žampiony Předevčírem... a ještě žijem!
Já taky předevčírem šoupla hřiby do polívky a pak pod maso a žijem. nic jsem neodstraňovala, prostě natrhala čerstvé a uvařila.Sice jsem se zarazila nad růžovou barvou pod kloboučkem, pak to ale zhnědlo.Při vaření nic nesmrdělo..teď mi na zahradě vyrazily i bedly, taky jsem z prvu přemýšlela, jestli to není lanýž bílý:-)),
zdravím, chtel bych se zeptat, jak susice houby, jako maly klucina jsem houby susil na novinach, ted jsem to zkusil v kartonovych krabicich, ale pokazde se to na ten papir jak novinovy, tak kartonovy prilepi... nejaky jiny metody suseni?