Růstový stimulátor

host - 99.28 (?)
28.8.2012 14:41

Možná máte pravdu, možná jste jen velice konzervativní. Nechme to na těch, kteří to vyzkoušeli, nebo chtějí vyzkoušet. Hodnotit něco, co jste ani nedržel v ruce vám ale nepřísluší. A zvláště s těch co to nabízí, udělat podvodníky. Ať se každý rozhodne jestli tento přípravek chce vyzkoušet a dále ho používat. A že se nejedná o vychytralé obchodníčky značí fakt, že rozdali několik tisíc balení zájemcům na vyzkoušení zdarma.  Já mám s touto firmou společné jen to, že jejich přípravek prodávám v drogerii, vedle dalších stovek jiných. Jen jsem zde chtěl další lidi upozornit na něco co jsem sám vyzkoušel a co funguje. Konec diskuze.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 99.28 (?), 28.8.2012 14:41

Možná máte pravdu, možná jste jen velice konzervativní. Nechme to na těch, kteří to vyzkoušeli, nebo chtějí vyzkoušet. Hodnotit něco, co jste ani nedržel v ruce vám ale nepřísluší. A zvláště s těch co to nabízí, udělat podvodníky. Ať se každý rozhodne jestli tento přípravek chce vyzkoušet a dále ho používat. A že se nejedná o vychytralé obchodníčky značí fakt, že rozdali několik tisíc balení zájemcům na vyzkoušení zdarma.  Já mám s touto firmou společné jen to, že jejich přípravek prodávám v drogerii, vedle dalších stovek jiných. Jen jsem zde chtěl další lidi upozornit na něco co jsem sám vyzkoušel a co funguje. Konec diskuze.

vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18316) - 92.38 (?), 28.8.2012 14:59

Hodnotit něco, co jste ani nedržel v ruce vám ale nepřísluší.

Já jsem jenom jsem citoval ty absolventy zemědělské školy. A pokud jsem něco hodnotil, tak způsob propagace tohoto přípravku.
   Nechci z nikoho dělat podvodníky, třebaže o korektnosti reklamy na bezplatném diskuzním fóru si mohu myslet své. Na rozdíl od poctivého marketingového tahu, jakým je bezplatné rozdávání vzorků na vyzkoušení. Ani to však prodejce nedělá z lásky ke spotřebiteli, nýbrž pro zvýšení prodejnosti.

500JJjj - (11) - 188.195 (?), 5.12.2012 14:47

RACINE

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Sádrokarton Norgips - zkušenosti?17.11.2024
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Kolikovaci pripravek15.11.2024
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty