Kořenový, růstový, květový, micro stimulátor

host - 54.208 (?)
27.4.2011 21:28

Zdravím pane Nováku, vaše nábídka je velice lákavá, ale pro mne nedostupná. Vůbec nepochybují o kvalitě těchto hnojiv a přípravků.  Já o nich nic nevím, tak že pro mne neexistijí.  Na oplátku se pochválim s hnojivy a přípravky, které požívám já. Jedná se o výrobky polské firmy INTERMAG.  Já používám Plonvit-Phosfo 11/53/5,  Wapnovit na jabloně, Mikrovit.4 5/25/5 + všechny mikroprvky,  TYTANIT na všechny plodiny,  Plonvit OPTY 20/20/20 +mikroprvky+titan.  Je tam ještě spousta dalších zajímavých hnojiv. Většinou jsou tekuté,  ale také kristalické. Tekuté používám na list. Pro mně jsou rovněž zajímavé zejména cenou. Litr hnojiva se dá pořídit za 50 korun. U nás nejsou tyto výrobky dostupné.    

Zdraví Vladislav          

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
Václav Novák - (1) - 130.43 (?), 27.4.2011 17:02, zobrazeno: 7569x

Zdravím všeny příznivce zahrádky.Reaguji na rozhovor o hnojivu ve třech složkách.Kořenového, růstového a květového stimulátoru/aktivátoru.
Z vlastní zkušenosti bych dopuručil řadu od AdvancedHydroponic,
Plagronu, BioBizz nebo B´cuzz. Která bude ve své základní saďe vyhovovat asi každému kdo začíná s novým druhem hnojiv nebo celkovým pěstováním.Jednoduché dávkování, při dobrém zacházení a skladování, můžou hnojiva vystačit i na více sezón.Díky opravdu vysoké koncentraci obsažených látek se přidává jen pár mililitrů na litr.Přesným postupem při dávkování hnojiv docílíte těch nejlepších výsledků ať už pěstujete papriky, rajcata, okurky, melouny, nebo borůvky.Pužívat tyto komplexní řady můžu vřele doporučit všem zahrádkářům botanikům ale i ameterům kteří mají radost z krásné květiny nebo výjměčne zralých plodů jejich úrody.Na závěr bych chtěl jěště požádat vás všechny, kteří máté zkušenosti, ješťe s jinýmy druhy hnojiv s velmi vysokou koncetrací obsažených prvků na podporu kořenů růstu nebo květu.Předem děkuji za vaše odpovědi Václav Novák

host - 54.208 (?), 27.4.2011 21:28

Zdravím pane Nováku, vaše nábídka je velice lákavá, ale pro mne nedostupná. Vůbec nepochybují o kvalitě těchto hnojiv a přípravků.  Já o nich nic nevím, tak že pro mne neexistijí.  Na oplátku se pochválim s hnojivy a přípravky, které požívám já. Jedná se o výrobky polské firmy INTERMAG.  Já používám Plonvit-Phosfo 11/53/5,  Wapnovit na jabloně, Mikrovit.4 5/25/5 + všechny mikroprvky,  TYTANIT na všechny plodiny,  Plonvit OPTY 20/20/20 +mikroprvky+titan.  Je tam ještě spousta dalších zajímavých hnojiv. Většinou jsou tekuté,  ale také kristalické. Tekuté používám na list. Pro mně jsou rovněž zajímavé zejména cenou. Litr hnojiva se dá pořídit za 50 korun. U nás nejsou tyto výrobky dostupné.    

Zdraví Vladislav          

host - 84.6 (?), 28.4.2011 16:44

Zdá se vám, že na našem trhu je málo hnojiv? Obchody jsou jimi přesycené a za poslední dva roky se objevili i nějaké stimulační přípravky. Doporučuji zajít do obchodu a vybrat si z nepřeberného množství. Nechoďte ale do marketů, kde jsou vysoké ceny, ale do zahrádkářských prodejen. Tam vám poradí a ještě ušetříte nemalé částky. Viděl jsem v marketech i dvojnásobné ceny než ve speciálkách.

host - 193.103 (?), 17.5.2011 12:52

to co pisete jsou hnojiva

stimulator kvetu je treba bcuzz bloom stimulator na rust booster, a na koreny bcuzz root stimulator

nebo mam velmi dobre zkusenosti s postrikem muskatu pripravkem phytamin od plagronu

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky9:52
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz