ženšen

host - 252.52 (?)
3.1.2013 17:53

tomu kdo tady tvrdí, že k vyklíčení je třeba přejít zima chci řícz, že je cvok, Je totiž třeba dvě zimy, a ne jedna.Nebo- zde popsaná stratifikace je správně, tak by se to asi stihlo i za jednu zimu.Dřín taky potřebuje dvě zimy.
aktinidie drobnoplodé stačí jedna zima.čínské z obchodu zimu vůbec nepotřebují a klíčí hned.Lépe je ale obstarat si zlaté kiwim které jsou více odolné a chutnější.dodavatele je těžké najít, když najdete, tak už má vyprodáno, nebo je zahraniční a sem neposílá.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 166.74 (?), 11.2.2011 15:22

Matete lidi! Pětilistý "ženšen" je úplně jiný druh. A vůbec... hoďte sem někdo fotky ovoce z ženšenu... že nemáte? No tak se radši přesuňte do léčivých rostlin

host - 252.52 (?), 3.1.2013 17:53

tomu kdo tady tvrdí, že k vyklíčení je třeba přejít zima chci řícz, že je cvok, Je totiž třeba dvě zimy, a ne jedna.Nebo- zde popsaná stratifikace je správně, tak by se to asi stihlo i za jednu zimu.Dřín taky potřebuje dvě zimy.
aktinidie drobnoplodé stačí jedna zima.čínské z obchodu zimu vůbec nepotřebují a klíčí hned.Lépe je ale obstarat si zlaté kiwim které jsou více odolné a chutnější.dodavatele je těžké najít, když najdete, tak už má vyprodáno, nebo je zahraniční a sem neposílá.

host - 32.221 (?), 23.5.2024 15:07

Mám dotaz ohledne ženšenu. Je velký rozdí mezi indickým ženšenem a korejským? Jde mi o účinky o který píší tady https://www.asva.cz/indicky-zensen/ Jestli je má ten korejský stejné nebo musím užívat přímo indický ženšen. Jde mi o učinky na stres.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků8.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?7.3.2025
Obložení bazénu7.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?6.3.2025
Škarabání staré malby11.2.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz