Kiwi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 136.199 (?), 8.3.2021 22:11
Průhonice Obdržálek že?
Tyto odrůdy pochází od pana Josefa Jahelky.
Že by toto pan Vrána nevěděl, bych se velice divila.
Jsou moc dobré.
|
|
|
|
|
|
|
host - 185.138 (?), 21.5.2010 17:54
Správně se píše ananasnaja, tu nabízí třeba Krakonošovo zahradnictví. Zbytek označení bude toho výzkumáku
|
|
|
|
|
|
|
ella56 - Stříbrný Zahrádkář (222) - 48.30 (?), 25.5.2010 23:05
Já jsem si koupila jednu sazenici kiwi Arguta v roce 2005 a rodilo hned druhý rok, udělala jsem už hodně řízků a jsou už z nich pěkné keře a už taky rodí, přikládám obrázky letošních poupat, v loni jsem koupila kiwi KenśRed Portos červené, není samosprašné, tak jsem koupila dvě samice a jednoho samce a ty samice už mají poupata a samec ještě ne a tak bych se chtěla zeptat, jestli je možné, že by se mi opylily těma květama Arguty, když je mám kousek od sebe, nebo to musí být kiwi stejné odrůdy, nemá s tím někdo zkušenost?děkuji E
|
|
|
|
|
|
|
host - 136.199 (?), 8.3.2021 22:19
Musím vás vyvést z omylu.
Výzkumák na těchto odrůdách nemá žádné zásluhy.
|
|
|
|
|
|
|
host - 183.242 (?), 25.5.2010 23:27
Ahoj Hanko. Asi jsme za ně poděkovali, já myslela, že jen za kytky se neděkuje, ony prý potom nerostou, ale o kvetení se nemluví. Naše kiwi se zase zbláznilo, šlahouny už skoro metr, kvítek žádný. A co Vaše? Elena
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 93.17 (?), 26.5.2010 12:23
Zdravím všechny.7 let máme na zahradě samosprašné kiwi-bohužel nevím odrůdu.Roste jako z vody, je to nádherná liána.Taky jsem zkoušela vše možné... hnojit, stříhat,nestříhat... nic prostě nekvete, každý rok si říkám, snad za rok.V loni jsem zasadila další kiwi-taky nevím odrůdu, nejspíš nějaká drobnoplodá odrůda a ta je letos obsypaná poupaty!!!Nedávno jsem to své první kiwi opět viděla v zahradnictví, prodávalo se jako 100%samosprašné-velkoplodé.Bohužel mi nejde vložit momentálně foto.Je to liána porostlá načervenalými chloupky.Listy jsou tvarem a velikosti podobné lísce, řapík je červený.Celá rostlina je chlupatá. Tak nevím, pokvete někdy??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 84.138 (?), 8.6.2010 16:05
ak má červené výhony, môže to byť odroda Jenny - plody má chlpaté a malé. mne rodila až desiatym rokom! a nakoniec išla zo záhrady preč, tie plody boli skôr na okrasu, než jedenie. uvidíte, že s drobnoplodou odrodou budete spokojná, len potrebuje aj samca dosadiť. prípadne vložte fotky, z opisov sa ťažko dedukuje, čo vlastne pestujete.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|