Slepice dlouhodobě nesnášejí

Alenica - (21) - 35.122 (?) 
9.3.2011 12:57

Já se připojím k výše uvedenému článku - souhlasím, mně nesou slepice (červené - Tera a bílé - Lenghorky) celou zimu a odpočívaly na podzim při přepeřování pouze 14 dní a potom začaly zase nést. Myslím, že by si měly více odpočinout, aby se moc nevysílily. Letos jsem si koupila kropenaté - Dominant - tak jsem zvědavá, jak ponesou. Alena

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

rettigova - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (160) - 207.90 (?), 29.1.2011 13:36
Ony už jsou v druhém roce snášky, měly by mít směs N2.Navíc slepice neumí syntetisovat aminokyseliny a musí se jim doplňovat bílkoviny a tuky.Kupuji jim směs pro kočky - jemně mleté drůbeží maso, kabanos - po tom by se utrhly.Jinak krmím normálně směs N1+brambory, jsou mladé, ale každodenně plný počet.Zkuste je ale opravdu " oprubovat",ať máte jistotu, že za tím nesnášením není mlsný zloděj.

host - 227.2 (?), 7.3.2011 17:09

Mate kvalitni krmivo?Nesbira vejce nekdo, napr pes, kuna,soused?Nemate zimu v kurniku?Jak je zima tez nemusi nest.V mrazech velkych radsi nepoustet.Maji svetlo, alespon denni?Jinak si myslim, ze na jare zacnou, oni casto si v zime davaji pauzu, proste odpocivaji a prece jen to leto jim vyhovuje vice.Svetlo, teplo,vybeh, nejaci brouci, trava atd.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?9:21
Jak je to s kvalitou Red Einhell?9:06
Jak je to s kvalitou Red Einhell?7:45
Jak je to s kvalitou Red Einhell?20.11.2024
Sádrokarton Norgips - zkušenosti?17.11.2024
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz