Dobrý den, děkujeme za informace. Kohoutek je loňský, ale vzali jsme ho, protože paní tady ve vsi se ho chtěla zbavit (měla 3), tak jsme ho koupili. Zdravíme z Hajan u Blatné
Dobrý den, děkujeme za informace. Kohoutek je loňský, ale vzali jsme ho, protože paní tady ve vsi se ho chtěla zbavit (měla 3), tak jsme ho koupili. Zdravíme z Hajan u Blatné
Zdravím, koukla jsem an Vaše videa, je neuvěřitelné, jak se ty husy nesou, jak jsou důležité, až vznešené. Nesyčí na Vás? Mám pocit, že jsou lepší hlídači než pes, není to tak?
U Vás budou jak v nedobytné tvrzi(myslím tím na kopci).
Potom prosím přidejte fotky vnitřku.Já to stavěl sám bez zkušeností, tak kdyby bylo něco pro inspiraci.Snášedla jsem umístnil 65cm nad zemí a slépky prdí na ně, ne do nich.Ted jsem dal hnízdo na zem a je u něj fronta.
Taky se musím podělit o pár foteček.Holky máme 17týdení a teď jsme si pořídili 9týdení hedvábničky-jednoho kohoutka a dvě slepičky.Zatím se moc nesnesou, ale jsou pohromadě v jednom výběhu, jen odděleně plotem, aby si neublížili, ale aby si na sebe zvykali.Už aby kohoutek trochu povyrostl a holky si srovnal.