Nášlapná krmítka pro drůbež
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 112.7 (?), 27.3.2016 19:46
Máte asi pravdu, když se některá hlady odváží v krmítku zobat, najednou všechny začnou zděšeně lítat jako kdyby tam mezi ně vlítl nějaký dravec.Prostě jim asi dělá zle ten lesklý pozink.Hold jsem naletěl 600kč je v trapu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 157.239 (?), 28.3.2016 6:06
Pocukrujte zrním blízké okolí nášl.krmíka. Jestli mají celý svůj dosavadní život jiné zobací návyky, nemá cenu to a tím je-pipky lámat přes koleno, dopřejte jim trochu času. S.P.,Ch.
|
|
|
|
|
|
|
host - 9.135 (?), 28.3.2016 8:37
A vzít štětec a natřít to třeba hnědou barvou by bylo nad vaše síly? A udělat to jak radí SP.
|
|
|
|
|
|
|
host - 9.135 (?), 28.3.2016 8:39
Měli jsme nášlapné krmítko roky a jakmile se na něj slepice naučily, nebyl problém. Automaticky si navykly i nově koupené.
|
|
|
|
|
|
|
host - 140.223 (?), 10.7.2016 23:43
Já to vždy řeším tak, že jsem, že stojím u krmítka a cvakám sním- tem zvuk jim může taky vadit- lekají se, ale jsou většinou zvědavé a zvyknou si. Když přijdou, podržím nášlapnou plochu, aby viděli co je uvnitř a zobli si. Pak už žerou samy. Do nášlapného krmítka dávám šrot, jinak by byl metr okolo, jak to dokáží se zrním.
|
|
|
|
|
|
|
host - 59.242 (?), 29.1.2017 20:26
Mám stejné nášlapné krmítko, ale určitě do něj chodí i myši, mám ho už více let, tak moc neuzavírá. Nejlépe se mi osvědčily plastové krmítka se zásobníkem na 2 kg zrní za 180 kč závěsná, jsou nad zemí dokonale dostupná a myši do nich nemůžou.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 114.253 (?), 13.2.2017 10:54
Myš vám sjede po závěsném špagátu do krmítka jako nic.Pak seskočí.
|
|
|
|
|
|
|
host - 35.174 (?), 13.10.2016 13:48
mám něco podobného co máte na obrázku už hodně let/snad 20 možná i více/vleze tam okolo15 l zrní, slepicím jsem rozsypal zrní okolo nášlapu a velice rychle se naučili kde je potrava a mladé se to naučili taky velmi brzy a tak si to předávají... kupoval jsem to protože ke mně snad létali vrabci a hrdličky ze široka daleka-střecha, rýny na hospodářské budově plná trusu a o nemocích, cizopasnících ani nemluvím-takže teď je klid-ne že by vrabci zmizeli ůplně ale proti těm hejnům předtím je to pohoda... krmitko mám pod králikárnou, nic jsem nenatíral, pozink trochu zešedl... krmitko je v suchu-jinak naprostá spokojenost-zrní doplňuji tak co 10-15 dnů pro teď 9 slepiček samozřejmě ještě dostávají i jiné pochutiny...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|