Jak na kunovite selmy? zerou vajicka i slepice
|
|
|
|
Marvella - Zlatý Zahrádkář (820) - 48.194 (?) 21.6.2013 11:38
No a to je právě ono. Sklopec je dost velký (my ho alespoň máme), takže do klasického auta ho nedáte. Kuna je pěkně vzteklá a tak zuřivě šátrá ven z klece, zničí na co dosáhne. Člověk musí být opatrný i na svoje ruce, tzn. mít silné pracovní rukavice. Vypuštění opravdu není problém, jen je kunu potřeba odvézt opravdu docela dost daleko, aby se nevrátila. A když chytíte do sklopce kočku, ptáka, tak je výhoda, že je zase vypustíte, navíc sklopec zvíře nezraní, to je jeho výhoda.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 216.228 (?), 21.6.2013 9:59
Jenom upozorňuji, že použití želez zakazuje zákon. Povolený je odchyt do sklopce (a následný odstřel).
|
|
|
|
|
|
|
host - 128.47 (?), 23.4.2016 17:09
Ale škodí mně a ne státu. Já musím škody hradit. Stát mi na to nepřidá nic!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marvella - Zlatý Zahrádkář (820) - 48.194 (?), 21.6.2013 11:38
No a to je právě ono. Sklopec je dost velký (my ho alespoň máme), takže do klasického auta ho nedáte. Kuna je pěkně vzteklá a tak zuřivě šátrá ven z klece, zničí na co dosáhne. Člověk musí být opatrný i na svoje ruce, tzn. mít silné pracovní rukavice. Vypuštění opravdu není problém, jen je kunu potřeba odvézt opravdu docela dost daleko, aby se nevrátila. A když chytíte do sklopce kočku, ptáka, tak je výhoda, že je zase vypustíte, navíc sklopec zvíře nezraní, to je jeho výhoda.
|
|
|
|
|
|
|
host - 68.215 (?), 21.6.2013 13:26
Pascu s kunou zamotajte do stareho koberca, plachty alebo podobneho materiau a moze satrat kolko chce. Nechajte jej ale trocha vzduchu...
Juraj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|