Musím potvrdit výbornou zkušenost s ovocnou školkou strážnice krásné stromky a 2 sazenice borůvek které mě loni přisly byly cca 50-60cm a ještě ten rok rodily. Letos objednávám zas.
Loni jsem u nich objednaval (i kamarad) - bez problemu. Dalsim prodejcem kanadskych boruvek je Zahradnictví Zoja. Zalezi dost na tom, co si chcete objednat, sortiment neni vsude stejny, cena rovnez ne. J.R.
Zahradnictví Zoja můžu vřele doporučit objednala jsem si od nich už 2 krát a borůvky maji krásně narostlé, košaté.Mají opravdu slušný výběr.Sazenice posílají perfektně zabalené takže naprostá spokojenost.
Musím potvrdit výbornou zkušenost s ovocnou školkou strážnice krásné stromky a 2 sazenice borůvek které mě loni přisly byly cca 50-60cm a ještě ten rok rodily. Letos objednávám zas.
Já také. Letos 3/2014 jsem objednával stromkové rybízy. Vše bezvadně zabalené a v prvotřídní kondici - lehce narašené. Rouby měli odhadem 4 očka. Dnes mají pěknou korunku a již letos budou plodit.
Objednala jsem si v zahradnictví Strážnice ovocné stromky přes internet. Došly v různé kvalitě - některé s korunkou, některé pouze jeden holý prut, bohužel za stejnou cenu, aniž by na to bylo upozorněno v nabídce. Když jsem chtěla dodávku reklamovat a vrátit část ceny či část se kterou jsem nebyla spokojena tak mi nebyla uznána reklamace.