Jak ostříhat rybíz a angrešt?
|
|
|
|
host - 218.140 (?) 1.9.2011 7:45
Ked sa narodili moje deti, svokor zasadil pod orech ríbezle.Pred dvomi rokmi už takmer nerodili, takže som sa rozhodla a ocvakala ich ale uplne, s tým, že potom ich vykopeme, čo sme nestihli a neskor na to zabudli.Vlani krík vegetoval, ale toho roku zarodil neskutočne, kríky ohnuté až k zemi, veľké strapce ovocia, no nádhera.A mimochodom, deti maju cez 30 rokov.Podotýkam, že odrodu neviem a že sa nikdy nikto o ne nestaral.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 140.25 (?), 6.7.2015 9:34
Dobrý den, díky za rady. Ego zahrádkáře bylo sice zraněno, ale Vaše rady jsou, zdá se potřebné pro vícero zahradníků. Jsem Kozel zahradník a tak se mi bude hodit rada... Můžu poslat fotku a poprosit o radu, jak prořezat? Díky :-)
|
|
|
|
|
|
|
host - 230.1 (?), 9.7.2015 14:51
taky mě zajímá, zvláště stromkový černý rybíz, nevím proč, ale zlomily se mě nějaké větve, asi množstvím plodů, nebo to mám špatně, prostříhané,prosím poradte, nejlépe s náčrtkem.
|
|
|
|
|
|
|
host - 218.140 (?), 1.9.2011 7:45
Ked sa narodili moje deti, svokor zasadil pod orech ríbezle.Pred dvomi rokmi už takmer nerodili, takže som sa rozhodla a ocvakala ich ale uplne, s tým, že potom ich vykopeme, čo sme nestihli a neskor na to zabudli.Vlani krík vegetoval, ale toho roku zarodil neskutočne, kríky ohnuté až k zemi, veľké strapce ovocia, no nádhera.A mimochodom, deti maju cez 30 rokov.Podotýkam, že odrodu neviem a že sa nikdy nikto o ne nestaral.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lantros7 - Bronzový Zahrádkář (60) - 91.9 (?), 15.3.2016 20:05
Koupil sem si stromkový černý rybíz.
Na kořenech, sem si všimnul mladých výhonů.
Mohu tyto výhony ulámat, aby nevysilovali rostlinu?
Děkuji.
|
|
|
|
|
|
|
host - 252.4 (?), 16.3.2016 11:52
Ano. Ulámat. Je to meruzalka na kterou se rybíz roubuje.Mě loni odešel rybíz a zkusila jsem dát prostor meruzalce. Měla hezké žluté květy a tm.červené bobule. Dcera to utrhla ochutnala a řekla -hnus. Postupně měnim za keřový. H.K.
|
|
|
|
|
|
|
lantros7 - Bronzový Zahrádkář (60) - 91.9 (?), 23.3.2016 21:49
Je nějaký postřik proti lišejníku?
A vůbec, jak moc trpí rostlina napadená lišejníkem?
Mám lišejník na angreštu i na rybízu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 252.4 (?), 24.3.2016 9:15
Paní LÍdo. Také jsem měla žlutý lišelník na rybízu. Druhý rok bylo po rybízu. Měla jsem ho 6 let. H.K.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|