fotku nemam dali sme ich na povalu zatial su klasicke biele s dreva ako sa kedysi pred 25 rokmi robily, to ma ani nenapadlo ze by sa rozpadli na daždi ale mozne to asi je a keby som ich ja neviem nainpregnovala alebo nejakym lakom natrela vydrzali by?
vymenily sme stare dvere za nove krásneinterierové dvere ale teraz mam otazku co stymi starymi vyhodit ich nechcem myslite ze by posluzily ako stojan na kvetinace s kitickami d zahrady dalo by s ato nejako? alebo ako by ste vyuzily stare dvere do zahrady na okrasu/dekoraciu?
Staré dveře jako dekorace? to ne vždyť se zachvíli rozklíží a nedovedu si to představit nikde na zahradě. Já sem nedávno pořídila dva trakaře na zahradu. Natřela sem je šedou barvou moc pěkná dekorace u skalky.
fotku nemam dali sme ich na povalu zatial su klasicke biele s dreva ako sa kedysi pred 25 rokmi robily, to ma ani nenapadlo ze by sa rozpadli na daždi ale mozne to asi je a keby som ich ja neviem nainpregnovala alebo nejakym lakom natrela vydrzali by?
Ak sú z ozajstného dreva, teda masívne, dajú sa použit na výrobu dosky stola. Rozne typy noh sa dajú kúpit v bauhauze, alebo v podobnom obchode. Možno aj nejaký truhlár si ich vdačne vezme.