Lidi neblázněte, když si někdo ty pražce chce dát na zahradu, tak ať si je dá, na těchto diskuzích se mi nelíbí to vzájemné napadání. Řada lidí se tu tváří jako mistr světa a nejchytřejší na světě a neodpustí si ironické poznámky... Že by to byl až takový kýč se mi nezdá, už jsem jich na různých místech viděla dost a mnohem kýčovitějších věcí ještě víc. Řešili jsme před 3 lety podobný problém se zpevněním svahů a tuto možnost nám nadhodil sám architekt- a věřte, že to je úžasně chytrý človek, který nám vyřešil spoustu věcí, zahrada je nádherná. Mimochodem já jsem doktor a vím, že železniční pražce nejsou nic zdravého... My jsme se tehdy rozhodli jinak, ale to neznamená, že ten, který si z toho na zahradě udělá pár schodů, je ... a nelida, který chce otrávit sebe i sousedy / všude kolem je tolik jedů, že bychom nemohli vystrčit nos... / Spíš bude asi problém je teď od dráhy skutečně sehnat, protože nedávno se v médiích řešila aféra, že ČD prodávají staré pražce a přitom je to nebezpečný odpad... Ale zkuste to- jinde, než tam to asi sehnat nepůjde, zvlášť, když se do diskuzí pouští takoví, kteří konstruktivní odpověď na Váš dotaz nedají. Ještě na okraj- my jsme ty svahy tehdy zpevnili betonovými vyřazenými pražci z dráhy, mezi kterými máme kameny a rostliny - hrozná práce, ale výsledek je luxusní, ani jsem v to nedoufala, každý to obdivuje a ušetřili jsme statisíce za opěrné zdi. Cena jednoho pražce byla 15 Kč...