Krmítko pro ptáčky
|
|
|
|
 |
 |
|
Daniela. - Diamantový Zahrádkář (1262) - 204.208 (?) 22.10.2008 13:49, zobrazeno: 104425x
Máte také na zahradě krmítko, nebo budku pro ptáčky? My jsme udělali oboje a moc mě baví v zimě na krmítku ty malé strávníky pozorovat. Přidejte také foto pro inspiraci... Zdravím - Daniela.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
romila - Zlatý Zahrádkář (914) - 53.50 (?), 22.10.2008 14:21
Bože, mám pocit, že už od toho kompu neodlezu. Mám krmítka 3, na jedné straně domu 1,na druhé 2. To jedno z přední strany je zavěšeno na řetězu připevněném na trámu krovu, opírá se o zeď. Ale, co se rozepisuju, jak tam zítra pojedu, vyfotím a snad do týdne ukážu. Jsem děsná. Taky je strašně ráda pozoruju. Dokonce i v létě. Z obrácené staré paraboly mají nejen pítko, ale přímo rybník. Viděli jste, jak úžasně pijí a jak se koupou? Když se rachtá kosák, to je tedy pěkný rachot. Dokud jsem to nepoznala, neměla jsem vůbec tušení, co se děje. Dnes už poznám spoustu ptáků po zvuku a nemusím je přitom ani vidět. A když si tak pronesu např. co se sýkorko rozčiluješ-celá rodina si myslí, že nastal čas povolat psychiatra, když nic nevidí a já si mluvím pro sebe. M.R.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|