Na fotkách je stejná rostlina, jen v květníku je už pár dní vysazená, roste v takovém zanedbaném,,lesíčku"u Loun, to nevypadá, že by ho tam někdo vysadil záměrně, roste tam všude divoce, medvědí česnek znám, ten mám taky
Na fotkách je stejná rostlina, jen v květníku je už pár dní vysazená, roste v takovém zanedbaném,,lesíčku"u Loun, to nevypadá, že by ho tam někdo vysadil záměrně, roste tam všude divoce, medvědí česnek znám, ten mám taky
U Loun je běžný i česnek ořešec - ale ten asi poznáte podle tvaru květů a hlávek s pacibulkami, nebo česnek podivný (nemá pacibulky ale semínka jako pažitka).
Mezi Louny a Perucí? Mohu poprosit konkrétněji. Jsem z Pozdně. Mám 1 kupovaný. V okolí naroste. Máme tu česnáček a cosi jako ostřejší pažitku. Raší to brzy najaře v lese a jak se oteplí tak se zatáhne. Nikdy jsem to neviděla kvéct. H.K.
Jo, dneska je neděle tak V Ředhošti na trhu.To je od Peruce kousek.Lidi se pomátli.Byl jsem v Litoměřicích a tam maďarský špek, řezač skla, medvědí česnek, madarský špek, řezač skla, medvědí česnek.