Dovolil bych si taky vložit pár poznatků.Pročetl jsem různé diskuse ohledně česneku.Sadit obloučkem k severu, ne do stejné tratě ap. nesmysly.Vemte v potaz příkladně strojní sázení.Výsledky jsou dobré.Sadím česnek (zkoušel jsem) tři roky po sobě na stejné místo.Po sklizni jsem půdu prohnojil králičím hnojem a nasadil činské zelí.Po sklizni č.zelí jsem po zrytí nahrubo, úpravy půdy, na konci říjma (jak dovolí počasí)nasadil paličák na totéž místo.Sklízím velké hlavy s tím, že nevidím žádné degeretativní změny.Letos (včera) jsem zasadil na totéž místo.Příští rok místo změním.Ohledně hnojení, jak jsem psal, před sadbou číns.zelí a pak hnojím na sníh celeritem.To je vše.Víc nic tam už nepřidávám.Během růstu celou dobu nezalévám.Není potřeba.Co používám jako herbicid, je motyka.Ta je totiž poloviční zálivka Když není plevel, používám takového malého čerta, abych narušil škraloup po dešti.Tak Vám přeju hodně pěstitelských úspěchů bez hádání.Napsat svůj názor a zkušenost může každý.Pak už záleží, kdo si co, ze všech rady vybere a vyzkouší.