Česnek ze semen
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 238.28 (?), 1.5.2019 11:14, zobrazeno: 34289x
Toto je česnek kuchyňský z pravých semínek. Uvidíme, jak poroste dál.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 238.28 (?), 1.5.2019 11:36
Protože není apríl a byla by to škoda?
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 238.28 (?), 1.5.2019 12:18
Česnekové pacibulky se vysévají na podzim i na jaře, podle toho, jestli chcete nechat proběhnout jarovizaci nebo ne. Následně pak sklízíte kuličky nebo dělené cibulky.
Můj obrázek je z výsevu opravdových semen a tedy je řeč o něčem jiném.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 238.28 (?), 1.5.2019 12:36
O česneku se traduje, že semena vytvořit neumí, což není pravda.
Pravda je, že většinou semena nevytvoří, ikdyž se snažíte. Ale už je po světě dost informací, jak na to.
Tady se budu pokoušet v průběhu sezóny dávat informace o tom, jak se pokouším já (a na konci se mi možná chytřejší vysmějí, pokud se to nepovede). Taky sem budu dávat obrázky těch několika semenáčků - mám za to, že semenáčky česneku většina lidí ještě neviděla.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 238.28 (?), 1.5.2019 15:32
Víte, mně na tom přijde mnohem zajímavější ta cesta, jak se k těm semenům dostat - a tu má každý zahrádkář v podstatě pod nosem. Pokud Vás zajímá zkratka přímo k semenům, zkuste Google. Nicméně teď ty semena stejně nikdo nebude mít, takže nejrychlejší (ikdyž ne jistá) je ta cesta si je vypěstovat, kterou popisuju. Role těch několika semenáčků na mém okně je trochu jiná.
|
|
 |
|
 |
 |
|
Jiří II - Zlatý Zahrádkář (598) - 120.64 (?), 1.5.2019 15:48
Pokud Vás zajímá zkratka přímo k semenům, zkuste Google. Nicméně teď ty semena stejně nikdo nebude mít, takže nejrychlejší (ikdyž ne jistá) je ta cesta si je vypěstovat, kterou popisuju.
Tu cestu popisujete kde?
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|