Dodáním živin, plus zálivkou v době sucha a
zpětným zmlazovacím řezem (nejspíš už raději na jaře následného roku)se dá vypěstovat nová řádná plodná koruna.
Red Haven je odrůda pravé plstnaté broskve a nejedná se o nektarinku, jak bylo zmíněno.
Dnes jsem probírkou sklízel zralé plody Luny, ale nefotil, tak nemám snímek. Úroda broskví i nektarinek je bohatá, přesto, že byla ta sněhová fujavice s mrazíkem. I plody meruňky obstály tu nepřízeň tohoto roku. 0.
Dobrý deň! Zanedbaný výchovný rez a riadna výživa, najmä dusíkom. Ak máte naozaj odrodu Red Haven, potom nečakajte, že plody budú mať hladkú lesklú šupku. Paľo
Dodáním živin, plus zálivkou v době sucha a
zpětným zmlazovacím řezem (nejspíš už raději na jaře následného roku)se dá vypěstovat nová řádná plodná koruna.
Red Haven je odrůda pravé plstnaté broskve a nejedná se o nektarinku, jak bylo zmíněno.
Dnes jsem probírkou sklízel zralé plody Luny, ale nefotil, tak nemám snímek. Úroda broskví i nektarinek je bohatá, přesto, že byla ta sněhová fujavice s mrazíkem. I plody meruňky obstály tu nepřízeň tohoto roku. 0.
Dobry den pred tromi rokmi som kupil tri stromceky a rastli mi tiez len do jednej strany.Starsi pan uz v rokoch sa na ne pozrel a povedal ze su zo skolky oslahnute mrazom a mal pravdu.Zistil som to ked mi jednu zlomil silny vietor a prirastok na kmieniku bol len z tej strany kde rastli konare.Mozno je to aj tvoj pripad.