Dobrý den. Rovněž prosím o radu. Moje nádherně zakvetlá nektarinka je po odkvětu napadnutá kadeřavostí a na některých květvičkách jsou asi mšice (vošky?= má to bílešedou barvu). Postřik jsem na podzim nestihla a na jaře jsem stříkala proti přezimujícím škůdců, 2x proti kadeřavosti a ještě proti savému a žravému hmyzu. Výsledk je takový, že během 3 dnů po odklvětu (před tím bylo vše OK, kritický byl tento víkend) jesm odtrhala 1/3 listí napadeného kadežavostí, obežraného něčím, vysatých listů a ovadlých konečků na některých větvičkách. Asi jsem nepostříkala všemi postřiky všechny větve, protože napadení je různé na různých větvích. Mám nektarinka Harco 3 letou a zatím měla 4 nektarinky, ale výborné chutě. Na kmeni se minulý tok objevil klejotok, tak jsem jí před jarem preventivně natřela kmen bílou disperzní barvou. Kdysi i to zabralo na jabloně. Poraďte mi, prosím Vás, zda můžu kobinovat postřiky na kadeřavost a na savý a žravý hmyz, aniž by v postřiku nastala cemická reakce. Poslední postřik byl aplkován Horizon a před tím Champion.Ráda bych hned po obraní listů. ještě před tím než se rozprší udělala postřk. Předpokládám, že rozkvetlé jahody pod nektarinkou mám při postřiku zakrýt. Je to tak? Děkuji