Postřik jsem udělal pouze jeden, kadeřavé listy odstranil, broskvoně pohnojil a vydatně zalévám vodou, kterou měním akvarijním rybám. Stromky obráží a zůstala i část nasazených plodů.
Postříkal bych ještě proti strupovitosti - preventivně (plody nektarinky nejsou hladké, nevím zda to tak má být ale s tímto mám špatné zkušenosti), jinak pěkné! Mirek
Víc postřiků zbytečně nedělám a nechápu co znamená, že plody nektarinek nejsou hladké ; pravé nektarinky zásadně jsou hladké, bez urážky, - netřeba učit starého kosa, jak má tahat žížaly ze země.
Nemyslel jsem hladké co se týče "chlupů" ale povrchu, a ten je "hrbolatý". Pokud takové nektarinky mají být, tak je vše v pořádku, jen jsem napsal svou zkušenost a ta nemá s učením kosa nic společného.
Nejspíš jen pozůstatek čnělky. Nikdy jsem to nemusel řešit a těžko ze své pozice usoudím, zda jde o odrůdovou vlastnost, nebo podnícený fyziologický jev. /// Jezdím do práce a kolem baráku mám stále co dělat, tak ode mne nečekejte pravidelnou vše - vědnou poradnu. Na "Comp" mi mnoho chvilek nezbývá.