Zklamání za podmínek jak jste je popsal, je nicnevypovydajici. To se nedělá, vařit sadbove brambory a pak hodnotit slané, mastné. Něco jiného je, když já si vyndam svoje Dali ze sklepa a uvaříme je. Tam mužů posoudit.
To, že Sunshine nejsou varny typ C se vyjasnilo a já se domnívám, ze dneska už se ani nic jiného pro lidi neprodává než AB, BA a podobně. V hospodě to můžou dělat z pytliku. Já vůbec na varny typ opravdu mnoho let při nákupu nehledim. Udělám kaši z každých co koupím jako sadbu. Brambory nemám tedy bio, protože někdy místo ovoravani a ručního sbírání mandelinky mírně striknu, ale... Každý rok je jiný. Několik let jsem brambory ani nenechal naklíčit.Loni však jsem shodou náhod koupil sadbu kde údajně mohla být sucha hniloba nebo podobná nemoc já je tam zasazel 1 dubna a oni nevyšly. Jindy už na Josefa což bude za par dni a normálně mi to vycházelo.Musel jsem je vyorat a nahradit svoji sadbou. Už to nebylo ono. Sousedi kteří měli od stejného prodejce dopadli stejně. Jenom jeden, který je nechal pečlivě naklicit až přehnaně tak ty se v té studene zemi chytly. Letos až je přivezou je určitě nechám ve skleníku v bednickach naklicit. Omezují, takže jen 50 kg. Dali a Adély. Méně a pečlivěji a více odpočinku.