dejte si rostliny na jižní stranu a pokud to nejde, tak si je přistrčte více ke stěně, je tam tepleji při mrazících, pokud budou mrazíky, můžete je přehodit třeba starou záclonou
Já z těch na kterých mi záleželo -abych je měla i příští rok, jsem si už nadělala sazeničky a dala zakořenit, ty mám uvnitř -jinak vše nechávám tam kde je - až přijde mráz teprve to budu řešit,... pak je vyhodím.
Květinám uškodí jen mráz, ty teploty nebudou tak nízké aby je poškodily.Záleží jak s nimi chcete naložit.pokud máte zimní zahradu tak si je tam přeneste máte-li obavu.
Dobrý den, též záleží, kde bydlíte. Já mám třeba ještě všechno (Praha) venku a doufám, že to ještě nějaký ten den tak bude. Neuklidila jsem oleandry. fuchsie, palmy, muškáty, canny... a spoustu jiných kytiček. Ještě se mi nestalo, že by mi někdy něco zmrzlo. Marcela
Děkuji všem za odpovědi, tak to risknu protože ty teploty potom zase půjdou nahoru tak uvidíme co přežije mám bacopu, milionky, sněhovou lavinu, slunéčko kopretina, oxalis, lobelku,hořcový stromek, vše na balkoně, ale na severní stranu
z těch co jmenujete akorát oxalis a hořcový stromek /ten chce chladnou místnost na zimování/uchováte do příštího roku jinak jsou to letničky, takže si s nimi nelamte hlavu -
dejte si rostliny na jižní stranu a pokud to nejde, tak si je přistrčte více ke stěně, je tam tepleji při mrazících, pokud budou mrazíky, můžete je přehodit třeba starou záclonou