Jaké balkonovky do nadmořské výšky 600 m

gabca - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (77) - 171.228 (?)
28.4.2010 20:11

Já myslím cokoliv, a pokud do nich bude pršet, tak bych nedoporučovala petunie, jsou náchylné na padlí. Jinak na větrné stanoviště bych mohla doporučit vitálku (sanvitálie), snese i občasné opomenutí v zálivce a jakmile ji zalejete, hned se vzchopí.

Pak bacopu, všelichu, hledíkovku, diascii, million bells, verbenu. Stačí se mrknout do diskuzí vedle (pochlubte se svými balkonovými květinami)a které kytičky se vám budou líbit, na ně se optat, co snesou a potřebují. Ještě mě napadl lilek jasmínovitý (solanum jasminoides), ten taky snese téměř vše.

Třeba poradí někdo ještě něco jiného.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

nilona - (1) - 86.99 (?), 27.4.2010 11:23, zobrazeno: 5591x

Zdravím srdečně všechny, kteří se účastní těchto diskuzí. A prosím o radu, jaké balkonovky, chci směs, se hodí do hor nad. výška 600m na otevřenou velkou terasu do závěsných truhlíků na JZ stranu. Děkuji a budu ráda za případné rady.

gabca - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (77) - 171.228 (?), 28.4.2010 20:11

Já myslím cokoliv, a pokud do nich bude pršet, tak bych nedoporučovala petunie, jsou náchylné na padlí. Jinak na větrné stanoviště bych mohla doporučit vitálku (sanvitálie), snese i občasné opomenutí v zálivce a jakmile ji zalejete, hned se vzchopí.

Pak bacopu, všelichu, hledíkovku, diascii, million bells, verbenu. Stačí se mrknout do diskuzí vedle (pochlubte se svými balkonovými květinami)a které kytičky se vám budou líbit, na ně se optat, co snesou a potřebují. Ještě mě napadl lilek jasmínovitý (solanum jasminoides), ten taky snese téměř vše.

Třeba poradí někdo ještě něco jiného.

Bobřík - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (358) - 175.130 (?), 28.1.2011 21:00

Šumava 1 000 m.n.m. jižní strana - muškáty a petunie. Naprosto v pohodě. Podmínka je dobře odvodněný truhlík. Zdeněk

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz