Za každého jedna bude stačit, ale taková ta pořádná-slušný průměr a výška cca půl metru. Ale krom toho je třeba se při mši taky pomodlit. Třeba nejen nepomrzne, ale i klobouček vítr navrátí. Míla
No tak to já taky , a jestli budou hlásit mrazíky a budu sama doma, tak volám sťehováky a nebo budu muset rozmotat metry netkanky..Nedáme sloužit mši za pěkné počasí??
dnes jsem také vše natahala ven, protože včera jsem ve zprávách zaslechla, že nás zmrzlíci letos minou - doufám, že alespoň tato zpráva je pravdivá... Jinak, Danielo, PLAVOU! - viz téma. Zdraví Dita
Dito, díky za zprávu (už jsem si to přečetla) a jsem moc ráda – OPRAVDU!!! Tak přeji vašim kapříkům hodně zdraví. A s těmi zmrzlíky, si myslím, že to bude pravda. Pamatujete, jak to bylo předloni? Také zmrzlíci nebyli a já jsem to tehdy riskla a vysázela jsem všechno již koncem dubna a vyšlo to. Letos už mám také vysázenou polovinu rajčat venku, i kytičky a ostatní zeleninu. Je to risk, ale mě to baví – aspoň máme nějaké vzrůšo... Zdravím – Daniela.
To máte úplnou pravdu. Vysazuji sazenice rajských téměř vždy před zmrzlými a nikdy nezmrzly. Pravdou je, že velkým poklesem teploty někdy ztmavly listy rajské trochu zarazily v růstu, ale jinak nic. A truhlíky mám venku také-hlavně s fuksiemi přes 2 týdny. Mám zkušenost, že si zvyknou a pak na podzim jim nevadí ani slabý mrazík. Snesou i plné sluníčko, když se dostatečně zalévají a zvyknou si hned od jara a postupně. Míla
Tak teď mi to docvaklo (jsem ještě nějaká ulítaná po té divoké noci, koště se mi polámalo, klobouček mi vítr vzal) touto dobou vloni tady pomrzly meruňky dokonce sousedům omrzl vzrostlý ořech a letos ještě nic.Fuj, fuj ať to nezakřiknu!!Tak snad jedna no dobře dvě ty svíčky??
Hlavně, že nemáte polámané nožičky (ručičky), koště se koupí nové! Svíčky raději dvě a k tomu nějaké babské zaklínadlo - kdyby to tak chtělo pomoci. Pánové si asi myslí, že nám přeskočilo, ale vždycky, když začne svítit sluníčko, tak mám hned lepší náladu... Zdravím - Daniela.
Za každého jedna bude stačit, ale taková ta pořádná-slušný průměr a výška cca půl metru. Ale krom toho je třeba se při mši taky pomodlit. Třeba nejen nepomrzne, ale i klobouček vítr navrátí. Míla
Joj, a kdo by neměl, jak vysvitne sluníčko, tak hned zapínám pračku i kdyby v koši na prádlo nic nebylo tak stejně něco vyštrachám.Duchny na okno a šup do zahrady.Musíme si toho užít léto je tak krátké.