ahoj vytáhla jsem fuchsii ze zazimování.Začala pěkně rašit, ale najednou nové výhonky začaly usychat.Přesadila jsem jí, ale nevím zda se zvetí.Může někdo poradit? dík Lucka
Lucko usychají fuchsie, ano může být i přelitá.Taky se mi o už stalo.Zkuste ulomit kousek větvičky pokud má ve vnitř zelený, ještě obrazí, pozor na zálivku, teď ji stačí jen málo.Takové jsem měla loni mimo jiné druhy já.Sice mi přes zimu všechny nevydržely,ale většina ano.Tak a´t se daří :)
Já už je mám krásně obrostlé, ale bojím se poklesu teplot v noci. Mám jich několik květináčů, takže schovávat je na noc je nereálné, navíc nejsem tu denně. Fakt nevím, co s nimi, vypadají prostě, že už chtějí ven. Tak nevím mám nebo nemám
Já je mám u vrat u stodoly tady nahoře mám Foto byla jsem jen Marie aodhlásili mě a když jsem se chtěla přihlásit tak mě napsali že už Marie je přihlášená.Tak jsem Marie 12.V noci bylo u nás 5°C.Kdyby byly nějaké příz.mrazíky tak je šoupnu do stodoly, ale žádné mrazíky nehlásily.M.
Taky už jsem je vyndala ven. Máme to tu docela kryté, myslím, že by už měly vydržet. Vypadají, že venku pookřály. Kupovala jsem je v Baumaxu předloni a hned potom měly rez na listech. Naštěstí jsem je vypiplala, tak doufám, že nakvetou a nepřijdu o ně.