Rozkládací altán 3x3 metry

Jandik - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (54) - 197.98 (?)
14.6.2010 15:49

Dobrý den,

včera jsme ho sestavili a provizorně ukotvili. Stihnul jsem udělat pouze jednu fotku 

Sestavení trvalo ve třech lidech asi tak hodinku. Nebyl žádný problém. Zatím jsme ho ukotvili zapichovacími kolíky, které byly přiložené. Za tři tisíce (kupoval jsem ho v akci) si myslím, že dobrý kup. Rozhodně lepší než ty party stany.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

Jandik - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (54) - 197.98 (?), 28.5.2010 7:10

Bavíme se o tomto.

Kde jsou, pěkně prosím, ty PVC rohy? Prohlížel jsem to důkladně a žádné PVC nevidím.

host - 157.158 (?), 11.6.2010 13:49

Dobrý den pane Petře, opět bych se ráda zeptala, jak jste se svým přístřeškem spokojen? Děkuji za Vaše postřehy, a přeji příjemné léto. Magda

Jandik - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (54) - 197.98 (?), 14.6.2010 15:49

Dobrý den,

včera jsme ho sestavili a provizorně ukotvili. Stihnul jsem udělat pouze jednu fotku 

Sestavení trvalo ve třech lidech asi tak hodinku. Nebyl žádný problém. Zatím jsme ho ukotvili zapichovacími kolíky, které byly přiložené. Za tři tisíce (kupoval jsem ho v akci) si myslím, že dobrý kup. Rozhodně lepší než ty party stany.

host - 187.141 (?), 11.6.2010 16:24
Taky nám ten pártystan vzal vítr a taky máme spotu tyček ke kytkám. Další (ten jsme dostali) jsme upoutali pomocí provazu a kolíků (asi půlmetové), stanové neměly smysl. Co je ale důležité: některým stanům nejde pořádně vypnout střecha a voda vytvoří před "okapovou" tyčkou louži, která, je-li dostatečně velká, je schopna tuto tyčku zlomit. I to se nám jednou stalo. Naštěstí se tyčky daly nahradit těmi od kytek :))). Na nápravu jsem použil staré "pérokšandy", které jsem upínacími klipsnami chytil na prostředku mezi sloupky za střešní plachtu a přes roh vypnul do středu vedlejší strany. Tak jsem postupoval kolem dokola (4 kšandy) a pro lepší uchycení jsem plachtu (byla tenká) něěkolikrát přeložil. Snad to alespoň někomu stan zachrání.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Škarabání staré malby30.1.2025
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?25.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy20.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy14.1.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz