Zkušenosti s rostlinami na dobírku

host - 75.35 (?) 
7.6.2012 13:45

Dobrý den.

U paní Lenky Pavlákové jsem nakupovala letos na jaře (2012) skalničky a nějaké okrasné keře. Její internetový obchod vřele doporučuji. Rostinky přišly ve výborném stavu, pečlivě zabalené a popsané, pěkně rostlé. Tímto paní Pavlákové moc děkuji a ostatním zahrádkářům ještě jednou tento obchod doporučuji.

S pozdravem!     J. Varyšová

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 53.115 (?), 7.7.2012 10:16

já jsem kupovala na dobírku poprvé a to od firmy Milan Žižka, a výborné, má neběžné keře, posílá ve výborném stavu a i když upozorňuje na možné zdržení zásilky, poslal téměř obratem, zásilku avizoval, poštovné přijtelné, rostliny rostou jko divé a snad přežijí i zimu, příští rok to s nimi zase zkusím

host - 85.243 (?), 1.3.2017 11:52

V na podzim 2014 jsem využila zvýhodněné nabídky a objednala jsem si sadu okrasných rostlin, jíž vévodily různé traviny a kapradiny. Když se nic nedělo, dotázala jsem se prostřednictvím e-mailu na svoji objednávku. Až po delším čase jsem dostala odpověď od paní Pavlákové s tím, že obchod se stěhuje dřív, než bylo plánováno a objednávky se v tomto roce (2014) již nebudou vyřizovat. Na můj další dotaz jsem byla ubezpečena, že moje objednávka trvá za stejných podmínek. Když se však nic nedělo ani na jaře ani v létě následujícího roku, urgovala jsem svoji objednávku, a to hned několikrát, ale nedostalo se mí vůbec žádné odpovědi, což trvá dosud. Když jsem nyní hledala v nabídkách podobného typu a narazila jsem náhodou opět na tento portál, rozhodla jsem se napsat, přesto, že už hodně ex-post.

D. K.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?9:21
Jak je to s kvalitou Red Einhell?9:06
Jak je to s kvalitou Red Einhell?7:45
Jak je to s kvalitou Red Einhell?20.11.2024
Sádrokarton Norgips - zkušenosti?17.11.2024
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024