Po precteni negativnich nazoru a zkusenosti na zahradnictvi na Zazvorce (samozrejme az tyden po objednani a netrpelivem cekani kdy a zda dojde ke zmene stavu objednavky z NOVA na neco noveho) jsem mel docela strach kdy a v jakem stavu mi prijdou ruzne rostliny (hlavne kiwi).Ono az 6 tydnu co maji uvedeno na strankach je dost, hlavne, pokud planujete jet treba na dovolenou na 2 tydny a zrovna by jako na potvoru den po odjezdu dobe prisel balik s rostlinami.Doba dodani by mohla byt kratsi, ale cca 12 dni od objednani neni v sezone zase tolik, navic tam byly nejake svatky a vikendy.Prisla velka krabice.Pri hmotnosti baliku 3 kg pri cca 15-20 rostlin mi bylo jasne, ze to nemuzou byt velke kvetinace a velke rostliny.Rostliny byly zabaleny jen v papiru a poskladany na sebe a bylo tam trochu vyplne z ustrizku kartonu.Takze se zemina z nekterych kvetinacu vysypala.Ale zlomena nebo poskozena nebyla zadna rostlina.Zemina byla vlhka, takze taky v pohode.Nahore byla zemina trochu zaplevelena.Rostliny byly spise mensi, nez najdete v zahradnictvi s osobnim odberem nebo OBI/Bauhaus apod.V dobe covidu zahradnictvi nefungovalo a zrejme ani ted neni mozny ososbni odber, takze jedine objednat online.Za 159 Kc za velky balik do ruky mi v roce 2023 posta doruci leda tak dopis a postak dokonce nebyl liny zazvonit a zavolal predem, ze veze kytky.Takze doprava super.Samozrejme nedokazu rozeznat ruzne druhy kiwi a tedy posoudit, zda jsem dostal skutecene to, co jsme objednal, ale na kusy to sedelo, druhy dalsich rostlin odpovidaly a bylo to popsane samolepkou s napisem - jedna brusinka mela i kvety a plody.Ano, jinde koupim urcite rostliny vetsi a lepsi, ale za 2-x nasobek ceny a zase ze by prisly naky maly chciplotiny nebo uschly rostliny, ktery do leta nevydrzi, to rozhodne ne.Hlavne za sadu 3 kiwi 299 a za sadu 2 kiwi 229??? To me stalo v Praze pouze jedno kiwi.Takze celkove muzu zahradnictvi doporucit