Zahradnictví Laelia Olomouc

host - 55.69 (?) 
21.5.2013 20:03

TOTO zahradnictvi, nabizi rostliny zajmave, jsem taky cekala 1,5mesic.psala email, sms,zadna odpoved, pak nakonec ozvalisy, balik jsem dostala ale kvetiny jako doma co nekdo pestyje, drahe ale spatne, male,vitahle stonky ostrihane.uz nikomu nedoporucuju.lepsi koupit v obchode levnejsi ale lepsi.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 75.42 (?), 10.9.2013 16:23

vážená paní, zřejmě jste si nepřečetla že zasílají od konce dubnanebo začátku května takže jste čekla jen tři týdny. Objednávám u nich již víc jak devět let, vždy se domluvíme s kamarádkami a známími a nikdy jsme nedostali rostliny špatné nebo polámané a to ani když jsme objednali 29 rostlin, ale řídíme se tím, že objednáváme až v březnu nebo dubnu a nikdy na podzim, kdy už může ovlivnit počasí jejich kvalitu. Máme radost zejména s eukaliptů a také z granátového jablka, to za tři roky mé kamarádce udělalo překrásný stromek, jejich venkovní ibišky máme před domem a za čtyři roky jsou vysoké víc jak metr a nádherně kvetly. Objednávám převážně telefonicky na záznamník, teď jsem byla zvědavá na mejl, protože jsem v zásilce dostala návody na pěstování a byla tam adresa.

host - 115.157 (?), 27.6.2015 17:32

To co poslali me, bych ani zadarmo nikomu nedala, abych si netrhla ostudu.To ne neda popsat, jakou bídu poslal.Kupujte v zahradnictvi Kruh.

host - 58.33 (?), 14.5.2018 8:25

Trochu posunuji. 20. dubna jsem si objednala květiny. Začátkem května jsem mailem vznesla dotaz, kdy zásilku pošlou. Nic. Telefonuji, nic. Pokud zásilka nepřijde do konce května, už ji nepřevezmu. Za posledních deset let jsme se s takovým jednáním nesetkala. Chválit je můžete jak chcete, pro mě jsou to nespolehliví prodejci, které bych nedoporučila. Snad jen nepříteli.

host - 181.251 (?), 23.5.2018 19:11

Též mám takovou zkušenost, žádná odpověď na to, kdy kytky doručí. Doporučuji Vám stornovat objednávku, já to již udělal. Takový e shop nemá v dnešní době co dělat.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Škarabání staré malby11.2.2025
Škarabání staré malby30.1.2025
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?25.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy20.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz