Půdní kondicionéry

Houdaaal - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (247) - 248.30 (?) 
14.5.2009 22:00

Děkuji za vaši zpětnou vazbu, pane doktore, jsem skutečně tak nevinný, jak jen ďábelský propagátor nekvalitních předražených produktů může být

Snažil jsem se respektovat fórem daný úzus a nepropagovat přímo jedince či produkty, ovšem pro tuto specifickou oblast jsem nenašel na internetu dost relevantních informací (a do knihovny nyní cestu nemám, abych se probíral dizertačními pracemi tímto se zabývajícími), tak jsem se tázal na konkrétní produkty, ve snaze rychle zjistit něco přesnějšího.

Asi to s tím trávníkem přeháním Ale nemůžu si pomoct Protože nejvíce bych se na sebe naštval, kdybych všechno udělal, trávník založil, a nakonec si uvědomil, že jsem opomněl něco podstatného, ač jsem mohl zjistit více informací a více se snažit. Pak bych nad tou zelenou plochou stál a tloukl se do hlavy, že jsem to uspěchal, nebo tohle či tamto neudělal.

Ten půdní kondicionér bude asi vážně pro "hardcore" trávníkáře, ovšem mně by nevadilo, kdyby se mi někdo přes plot smál, že jsem megaloman Ale pokud bych zjistil, že je to zbytečná položka navíc, s radostí bych to nechal být, a to s pocitem, že jsem na to vyzrál a nenechal se nějakými letáčky (či spíše sám sebou) přesvědčit o použití nějaké zbytečnosti. I proto jsem se ptal na možnou toxicitu či negativa spojená s jejich užitím, protože pokud by tam nějaká byla, rozhodně bych tyto produkty odmítl, neboť je mi jasné, že to není nezbytnost a stejně tak si vystačím s naplněním racionálního postupu založení trávníku.

A vstoupil jste do klubu?

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Bojler Ariston - anoda28.3.2025
Ventilátor na krbová kamna27.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty