Bofix
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 241.241 (?), 4.5.2012 15:28
Mám stejnou zkušenost s Travinem, rajčata, papriky i hrášek zkroucený. Jen teď nevím, jak dlouho nemohu trávu do kompostu používat. Celé období? Nevítě někdo?
|
|
|
|
|
|
|
host - 10.154 (?), 27.6.2013 13:12
Výborný príspevok, k veci, zo skúsenosti s fotkou. Hm, tak pamätám si, že keď som minule čítal o clopyralide,čítal som že je to derivát kyseliny neškodný pre vodné zdroje. Tak som si to dohľadal zde. A dívam sa že možno teda hydrolyzuje, ale daná kyselina zrejme škodí v pôde ešte dlho, podľa Vašej skúsenosti. Začinam byť trochu skeptický, či s tým začať doma... Alebo to nechať napospas prírode...
A hlavne sa mi tiež zastavuje rozum nad slečnou, ktorej sa nezdá moc ďateliny... Kone dochnú od roboty, mám pocit že nie od bielkovín...
|
|
|
|
|
|
|
host - 217.30 (?), 24.7.2011 19:20
Je lepsi Bofix nebo Starane?? Co byste doporucili?? diky
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 169.89 (?), 24.7.2011 20:34
MCPA + Lontrel+Starane =Bofix. Uvadejte informace presne, prosim, jinak diskuse nikam nevede.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vjk - Zlatý Zahrádkář (539) - 215.11 (?), 27.7.2011 7:17
Pokud používáte jako totální herbicid Roundup či jiné na bází glyfosátu, není žádný plevel, který by při správné koncentraci "útok" přežil. Existují sice tzv. superplevele, které vznikly křížením či mutací z geneticky modifikovaných RoundupReady plodin a vůči glyfosátu jsou rezistentní, ale v Čechách se, pokud vím, nevyskytují. Já, když už musím herbicid použít, používám koncentraci 5%, ve vyjímečných případech 10%. Důležité je, aby cílová rostlina měla dostatečnou listovou plochu pro příjem látky. VJK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|