Bazén bez filtrace - jak dlouho vydrží voda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 176.161 (?), 27.5.2011 20:50
to ano, ale ne všichni bydlí v domku, s pozemkem, jsou i lidi, kteří bydlí v paneláku a nebo prostě bazén nemají kam dát atd... tadže jistě to stálo si máknout, plně vám to věřím... já jen, že člověk může 100x chtít, ale jsou jisté věci, přes které jít nelze... tak to holt je..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 47.93 (?), 31.5.2011 12:42
ok, tak zatím dle všeho dobré... stále více mě zajímá jak to pujde dál... tak jen houšť!!
|
|
|
|
|
|
|
host - 160.123 (?), 31.5.2011 14:04
Podle mých zkušeností to moc dlouho nevydrží (bez filtrace). Hodně záleží na teplotě vzduchu, také na tom, kolik lidí a jak často se koupe. Také se voda může rychle zakalit (dá se říct že přez noc), např. po dešti.
Savo (nebo jiná desinfekce) a vločkovač při zakalení je nutnost. Ovšem pak je nutno to přefiltrovat. V každém případě doporučuji vymyslet jakýkoliv způsob, jak filtrovat..
|
|
|
|
|
|
|
host - 47.93 (?), 31.5.2011 14:26
v tom případě si dovolím jendu otázku -jak hodně, myslíte, je účinná obyčejná kartušová filtrace, která se, pravda kdysi, prodávala standartně k bazénům? někdo jen na tuto vložku jel klidně i celou sezónu... já si myslím, že při užívání chemie-aby byla voda nezávadná-jde filtrováním jen o to, aby ve vodě nebyly nečistoty.. pokud se nečistoty a kaly vyberou ručně, tak bych v tom osobně taky neviděl problém... ovšem, souhlasím s tím, že filtr by měl být zapnutý, aby se voda přehnala přes filrační medium.. ovšem z toho důvodu zde vznikla tato diskuse, protože majitel pozemku, kde nemá elektřinu a chce se v létě koupat, toto nějak vymyslet musí, takže proto zde probíhá,,online,, test vody v bazénu bez filtrace.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|