Do květináče by měla přijít jen velmi nízká spoře rostoucí slunečnice. Takovou speciální květináčovou odrůdu vyšlechtila německé semenářská firma Benary a jako snad jediný u nás její semena prodávám a můžete si je zakoupit v mém internetovém obchodě. Výsev velkých semen je velmi snadný.
slunecnice je letnicka a roste snadno. takze dat do kvetinace seminka a zalivat. neni na tom nic sloziteho. Krasne slunecnice v kvetinacich maji ve svycarsku, v Zurichu je meli v kazdem okne, tak jako my mame muskaty.
Dekuji, ale pro mě je duležité jak taková zakrslá slunečnice dlouho roste do výkvětu....musím ji vypestovat do půli srpna a zbývají mi přesně 3 měsíce...moje slunečnice musí být v tom dnu co nejkrásnější pokud možno a hlavně co v nejvetším maximalním rozkvětu....můžete mi říci o jakou dobu se tak průměrně jedná?Dekuji
Nyní jí má v akci OBi. Prodávají ji nakvetlou-s jedním květem.Vloni jsem si dvě koupila a byla spokojená. Neustále nasazovaly další a další poupata, takže kvetly od května do října. Výška cca 40cm. Doporučuju ihned přesadit do kvalitní zeminy, třeba z kompostu a vydatně zalévat. Umístit pochopitelně na slunce. Hnojila jsem je Kristalonem plod a květ.