Kleopatřina jehla
|
|
|
|
|
|
|
|
salometka - (43) - 161.178 (?), 21.9.2009 0:28
Ano souhlasím, lépe je jí moc péče nevěnovat, já ji téměř nezálevám a vůbec nehnojím a obrovsky se mi rozrostla i krásně kvetla, sousedka jí zaléva i hnojí a letos jí vůbec nevykvetla. Má ráda sucho a chudší půdy, a samozřejmě hodně sluníčka. Kyselejší půda pro ni nebude to pravé.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 208.62 (?), 8.1.2010 13:18
Taky se o ni moc nestarám a kvete jak o život. Na jaře ji vždy sestřihám a po odkvětu ostřihám. Kytky miluju, vykládám si s nimi, ale nezkoumám, co detailně potřebují. Na zahradě mám jeden druh půdy a do něj sázím. Jedině vřesům a vřesovcům dopřeji rašelinu. Hnojíme zeleninu a růže, Ostatní kytky ne, ani je moc nerozmazluji vodou, jen když je delší dobu sucho, tak zalévám. Jsem z města a tady se povětšinou zalévá pitnou vodou, což mi připadne jako plýtvání. A to nemluvím o stálém zavlažování trávníků a umývání autínek, ale to už je jiná parketa..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 160.9 (?), 25.9.2018 18:27
Mám Kleopatřinu jehlu a dost špatně kvete, ZHRUBA TAK 7 DNÍ.
Sotva nasadí na květ, od spoda začne rychla opadávat, tak že nic moc. CO S NÍ MÁM UDĚLAT??
|
|
|
|
|
|
|
host - 221.166 (?), 23.9.2014 19:58
prosím o radu jak přesadit teda spíš rozsadit kleopatřinu jehlu mám veliký trs a bojím se abych něco nepokazila nezabila jí :-(děkuji za radu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|