Hlodavci na půdě
|
|
|
|
 |
 |
|
lantros7 - Bronzový Zahrádkář (60) - 97.100 (?) 12.2.2012 9:34, zobrazeno: 21548x
Mám takový problém.
Mám na půdě nějakého hlodavce či co to může být, a nevím jak na něj. Zkrátka jsou v prostoru stropu, a večer dělají takový rachot, že nejde ani usnout. Nemůžu na ně, protože se uvelebili právě v onom již zmiňovaném stropu. Strop jsou trámy, z obývací části podbyté deskamy, pokryté palachem a na to fajnová. A ze strany půdy jsou ty trámy obyté deskami a zalité škvárobetonem. Pravděpodobně se tam dostali někde přez pozednice. Já ani vlastně nevím co tam mám, jestli myši nebo snad něco většího. Na půdě sem nalíčil asi 10 pastí na myši, a je to už měsíc, a pasti jsou netknuté. V sousední půdě měli jeden čas kuny, ale teď přez zimu by meli spát, i když, to teplo ze světnice...
Prosím poraďte.
Děkuji.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 164.4 (?), 12.2.2012 16:06
Myši umí taky pěkně rachotit.Nastražte lískové oříšky do pastiček a můžete je přitáhnout drátkem, aby nešly snadno sundat, musíte ale vysledovat bobky, kudy chodí a pasti dát tam, vlezou i do dírky po tužce, takže nevěřte, že kde je prkno, tak tam nevleze, stačí nepatrná škvírka.Nejdůležitější je najít jejich cestičky pomocí bobků.Hodně štěstí a ty lískové oříšky fakticky zabírají, můžete i špek.Tonda
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 0.146 (?), 13.2.2012 7:57
kuna se chyta na sušenou švestku
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
lantros7 - Bronzový Zahrádkář (60) - 97.100 (?), 15.2.2012 1:59
Ale jo, byl by.
Našel sem to na stránkách bastlíře Danyka.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|