Články na Zahradě.cz- Naši autoři

Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3300) - 60.149 (?) 
4.8.2023 18:44

Díval jsem se a dnes byl vyvěšen další můj článek, třetí díl o českých rajčatech ve světě. Čtvrtý a poslední díl už mám skoro připravený, jen potřebuji upravit nějaké fotky.

Vladimír

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3300) - 60.50 (?), 4.9.2023 18:43

Dnes zveřejnila readakce Zahrada.cz můj jubilejní desátý článek:

1. Rajče-Stupické polní rané

2.Rajče Stupice              

3. Olomovitz, Czech´s Bush, Urbikany                                

4. Rajče Urbikany- Vrbičanské nízké                    

5. Pěstování sazenic rajčat za oknem v panelovém domě                      

6. Semenaření rajčat                            

7. Velká bifteková srdce                                      

8. Konstrukce pro pěstování tyčkových rajčat                                                                

9.  Pěstování ozimé cibule                                                      

10. Pěstování ozimého květáku                              

Jako první článek z druhé desítky mám připravený článek Partenokarpická rajčata.          

Vladimír

Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3300) - 63.125 (?), 1.11.2023 16:03

Dnes redakce Zahrada.cz zveřejnila opravenou verzi mého příspěvku "Španělská rajčata v ČR 2.". V původní zveřejněné verzi ze dne 30.10. nebyly vidět některé fotky růžových rajčat, protože jsem je vložil v nevhodném formátu. Doporučuji všem těm, kteří pěstují rajčata, aby se na tento článek mrkli a těm, kteří už viděli tu verzi bez některých obrázků doporučuji totéž. Chystám další článek se Španělskými rajčaty, tentokrát Negro, Morado, atd.

Vladimír

Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3300) - 61.48 (?), 2.1.2024 17:55

Dnes redakce Zahrada.cz zveřejnila můj článek "Španělská rajčata v ČR 3". Jde o rajčata tmavší barvy Negro, Moruno a Morado většinou velká masitá.

Vladimír

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?14:40
Inspiraci pro zahradní domky9:14
Obsyp zapuštěného bazénu9:01
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024