Sazenice révy 2016
|
|
|
|
zyjan - Zlatý Zahrádkář (513) - 84.71 (?) 26.2.2016 10:03
Jo pravda, Bredík! Zatím se mi nestalo, že by mi od něj něco nešlo nebo že by zaměnil odrůdy.
Původně jsem si myslel, že tazatel je z Čech, když "nechce jezdit na Moravu".
Co se mě týče, když je nějaká novinka, nějaká zvláštnost, o které jsem zatím nikde neslyšel, že by byla jinde ke koupi, tak do toho jdu i za daleko větší částku.
Mimochodem - je tu někdo, kdo má ve své sbírce Damskie palčiky nebo "Lakované prsty"?
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katoo - Stříbrný Zahrádkář (373) - 167.81 (?), 25.2.2016 19:30
Dostal jsem seznam révy od pana Jedličky.
Krystal v něm není.Cena sazenic 95-300 kč
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zyjan - Zlatý Zahrádkář (513) - 84.71 (?), 26.2.2016 10:03
Jo pravda, Bredík! Zatím se mi nestalo, že by mi od něj něco nešlo nebo že by zaměnil odrůdy.
Původně jsem si myslel, že tazatel je z Čech, když "nechce jezdit na Moravu".
Co se mě týče, když je nějaká novinka, nějaká zvláštnost, o které jsem zatím nikde neslyšel, že by byla jinde ke koupi, tak do toho jdu i za daleko větší částku.
Mimochodem - je tu někdo, kdo má ve své sbírce Damskie palčiky nebo "Lakované prsty"?
|
|
|
|
|
|
|
katoo - Stříbrný Zahrádkář (373) - 167.81 (?), 26.2.2016 10:13
Díky pánové za cenné poznatky.
Odrudy Vostorg, Krystal, Bianka, Solaris jsem si vybral z jediného dúvodu a to je jejich četnost, zkušenosti pěstitelů.
Pokud se mi povede za několik let nějaký úspěch, pak bych zkusil experimentovat s jinými, méně známými druhy (krásný koníček :)).
Prvně chci ale vybudovat malou viničku, proto se tady ptám na kdejakou blbůstku.
Bredíkovi zkusím napsat, je tady v diskuzi že?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
katoo - Stříbrný Zahrádkář (373) - 167.81 (?), 26.2.2016 10:51
Stránky znám asi týden, je tam hodně informací, pročítám je :). Co se týče učení tak se řadím do typu jednou vidět než 100x číst.Proto se ptám na všelijaké věci ohledně pěstování révy.
Napsal jsem Bredikovi, snad se ozve.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|