Co vaše réva 2019?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 87.225 (?), 22.8.2019 19:24
Po loňské nádherné sklizni všeho letos opět neselhala Venus, která na rozdíl např od Kodrjanky má znovu nádhernou úrodu.A jen s jarním postřikem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 165.220 (?), 30.8.2019 12:34
Bobule popraskaly protoze jsou napadeny a poskozeny padlim.
|
|
|
|
|
|
|
host - 219.162 (?), 30.8.2019 13:51
Bílý povlak padlí je vidět na "větvičkách" hroznu. Efekt napadení padlím na bobule je pak takový, že slupka bobule se stane pevnou, ztratí pružnost. Při nalévání bobulí pak slupka tlakem praskne. Je to jako byste chtěl nafukovat nafukovací balónek, u kterého v jistém okamžiku ztratí stěny pružnost a ztvrdnou.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 249.145 (?), 14.9.2019 23:27
Tak minulý rok jsem měla na všech révách padlí- díky postřiku jsem však vše zachránila. Letos opět padlí a jelikož nejsem zastáncem chemie, rozhodla jsem se pro bio postřiky (2 různé) no a dopadlo to tak, že jsem nesklidila ani jednu bobuli. Keře byly sice obsypány hrozny, ale všechno popraskalo... Tak já nevím, jak na to padlí, aniž bych to nemusela stříkat několikrát chemií... A to jsem si dala záležet na výběru odrůd, vše od vinaře a rezistenti. Rodiče si koupili révu v supermarketu za pár korun, odrůda neznámá a bez jakkékoliv péče sklízí každý rok tolik, že se to nestíhá ani sníst..
|
|
|
|
|
|
|
|