Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?
|
|
|
|
Jamieee - Zlatý Zahrádkář (622) - 90.4 (?) 29.5.2010 22:06
ve skleníku sklidil kedlubny, saláty a pořádně nakypřil zeminu, přidal granulovaný vápník, natáhnul tkanou textílii a konečně zasadil papriky
pak upravil venkovní záhon, opět textílie a tentokrát rajčata a ještě pak jeden záhon s textilíí a papriky a cukety
pak rozesazení bazalky do dlouhých truhlíků, postřiky mšic a nové lepové pásy na stromy, stromky a angrešty proti mravencům = mšicím
a pak jsem prolil sazenice okurek previcurem, zatím je nechávám ještě jako sadbu a až tak za 5-10 dní půjdou na záhon, ty rozhodně nehodlám uspěchat, letos je to bída co se okurek i jako sazenic týče
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 183.242 (?), 30.4.2010 22:51
Dnes jsm šla dorývat zbytky, co jsem nestihla na podzim a na teď na jaře pomáhali mi kosi, vybírali všeijakou havěť. Moc jsem ale neudělala, všehno kvete, třešně, švestky, meruzalka, hrušně a taky moje nejoblíbenější kvítí - jabloně. Tak místo rytí bylo kochání a čmuchání. Elena
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 28.8 (?), 2.5.2010 8:59
Dnes ráno jsem nasbírala několik stovek maličkých i větších slimáků a hlemýžďů. Katastrofa. Jdu líčit návnady.
|
|
|
|
|
|
|
host - 142.117 (?), 29.5.2010 20:25
Dnes jsem na zahradě obhlížela "mšicové nadělení" a myslím, že kdybych postříkala mospilanem celou zahradu, neudělala bych chybu. Jsou na růžích, rybízu, angreštu, na jabloních...
|
|
|
|
|
|
|
host - 61.106 (?), 29.5.2010 20:59
- a zlikvidujete i všechny tvory co se mšicemi živí.
|
|
|
|
|
|
|
Jamieee - Zlatý Zahrádkář (622) - 90.4 (?), 29.5.2010 22:06
ve skleníku sklidil kedlubny, saláty a pořádně nakypřil zeminu, přidal granulovaný vápník, natáhnul tkanou textílii a konečně zasadil papriky
pak upravil venkovní záhon, opět textílie a tentokrát rajčata a ještě pak jeden záhon s textilíí a papriky a cukety
pak rozesazení bazalky do dlouhých truhlíků, postřiky mšic a nové lepové pásy na stromy, stromky a angrešty proti mravencům = mšicím
a pak jsem prolil sazenice okurek previcurem, zatím je nechávám ještě jako sadbu a až tak za 5-10 dní půjdou na záhon, ty rozhodně nehodlám uspěchat, letos je to bída co se okurek i jako sazenic týče
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 156.243 (?), 14.10.2010 19:18
Dnešní mráz spálil kany a jiřiny, tak jsem je seřízla a půjdou do sklepa. Obojí se tak rozrostly, že budu rozdávat... teda jestli se najde v mém okolí někdo, kdo to bude chtít. Dneska je to samá konifera, mulč a kamínky a sklízet hlízy do sklepa se nikomu nechce. Ach jo.
Ivana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|