|
Křovinořez - prosakování paliva, 18.7.2010 No pokud byste ten seznam dílů mohl poslat, byl bych vám velmi vděčen. Ta teflonová páska je dobrý nápad, to mi ani na rozum nepřišlo, použít něco takového. Zkusím to. To těsnění "oblemcáním" lze udělat kdykoliv. Děkuji. |  | Křovinořez - prosakování paliva, 18.7.2010 Díky za radu - mám jen obavu, aby se těsněním omotávkou hadička nepřiškrtila. Ten obrázek je výborný - kde jste ho našel? Měl jsem představu nějakého jako "silikonu" či "medvědího h... a", kterým by se celá průchodka včetně trubičky utěnila celá tzv.... celý příspěvek > |  |
|  | Křovinořez - prosakování paliva, 17.7.2010 Oleo-Mac 725 D |  | Křovinořez - prosakování paliva, 17.7.2010 Okolo žádnej bordel není, to jsem kontroloval jako první - tím to nebude. Hadička je bez rozšíření, dělá dojem, jako kdyby byla z teflonu či nějaké podobné hmoty, určitě to není guma. Pravděpodobně to nebude ani tlakem v nádržce, sekal jsem v... celý příspěvek > |  | Křovinořez - prosakování paliva, 17.7.2010 Potřeboval bych poradit - u křovinořezu, okolo průchodky ve stěně nádržky nebo mezi průchodkou a hadičkou (nepodařilo se mi to zjistit přesně) mi dost prosakuje palivo. Nevíte někdo prosím jak tomuto ůnku zabránit. Setkal se někdo s touto závadou a... celý příspěvek > |  | Nemoc šeříku, 25.6.2010 Že by ho něco přejelo je, vzhledem k místu, asi tak málo pravděpodobné jako že vás autem přejedou v posteli :). To ožrání je pravděpodobnější, ale co to bylo? Ožralej šeřík není to pravé, byli bychom raději, kdyby byl v pořádku. |  | Nemoc šeříku, 24.6.2010 Nepadaly, tedy pokud vím. Ale zhruba stejně velký šeřík asi o půl metru vedle je zcela v pořádku (jiná barva), tak předpokládám jinou chybu - nemoc, škodič. |  | Nemoc šeříku, 24.6.2010  Ještě foto |  |
 |
|