Příspěvky uživatele - KUKY

Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 8.1.2025
Podobná. Na Allegro si vyberete.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 8.1.2025
V principu ano.
https://allegro.cz/nabidka/akumulatorovy-tlakovy-cistic-vykonny-10000mah-200bar-2aku-1500w-15604960887 To je ona. Stála 662,- Kč. Poštovné zdarma. Mají jich tam hodně, v různých cenách.U nás by stála třeba třikrát tolik. Na pár stromů a záhonů... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 7.1.2025
Dobrý den, založil jsem aktuálně staronové téma ochrany jádovin, a nejen jádrovin. Prostě ovoce, s přesahem i do zeleniny či brambor. Samozřejmě je na ochranu jádrovin ještě čas. Vloni mrazová jarní kalamita u mě v HK způsobila, že jsem skoro... celý příspěvek >
Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 5.1.2025
Mospilan, Signum třeba končí. Ale jejich účinné látky zatím ne. Necháme se překvapit. Budou nové registrace.
Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 5.1.2025
Ono to vypadá sebevražedně, ale není. Snažím se vše pěstovat jako pro dětskou výživu. A jde to i s chemií! Bez chemie se neobejdeme, otepluje se, objevují se noví škůdci a choroby. Původní domácí škůdci a chroby se teď činí ostošest. Teplo jim... celý příspěvek >
Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 3.1.2025
Zapomněl jsem informaci, že v únoru 2026 končí registrace úl. metribuzin. Vypadá to, že opravdu. Je součástí herbicidů hlavně do brambor, ale i do rajčat, mrkve, chřestu... Sencor, Keeper Liquid, Arcade...
Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 3.1.2025 Obsahuje fotku
Ještě něco pro pobavení do nového roku 2025. Dělal jsem inventuru chemie, a takhle to dopadlo. Těším se na jaro, založím další vlákno postřiků jádrovin 2025, jako v letech minulých. Vloni, díky mrazům, jsem jádroviny skoro neošetřoval, nebylo co... celý příspěvek >
Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 23.12.2024
Přeji všem hodně zdraví v novém roce! Nejen v novém roce. A neberme sebe tak vážně, pyramidy po nás nezůstanou. Po kterých zůstaly, jsou stejně v pr.eli. Jinak řečeno, to tady ještě nikdo nikdy nepřežil. Postřikům zdar!!!
Dokážete to někdo určit?, 13.12.2024
Mně to připomíná columneu nebo eschynantus. Když si je koupíte, tak jsou díky chemii krásně kompaktní, našmajchlované pro prodej. Postupně účinek chemie doznívá a rostlina (i řízky z ní) začínají čápnout. Obojích rostlin je mnoho druhů a odrůd. A co... celý příspěvek >
Počasí 2024, 6.12.2024
Děkuji. Odpolko bude pršet, otepluje se. Holky zimovat do garáže půjdou během tohoto víkendu. Má se ochlazovat.
Počasí 2024, 6.12.2024 Obsahuje fotku
Subtropy v Hradci Králové. Ta vysoká palma je žumara nízká, malá před ní je Trachycarpus fortunei. Olivovník v hnědém květináči, bobkový list je svěšený a dva rozmarýny. Stále ještě vyčkávám s jejich úklidem do garáže, venku jim je zatím lépe.... celý příspěvek >
Púčiková mutácia🍎, 26.11.2024 Obsahuje fotku
Nejen rostliny, ale i zvířata. Hrušeň, kde chimérismus je trvalý.
Vada na kmeni jabloně, 5.11.2024
Postupuje to (infekce, škůdci) nahoru po kmeni. Kořeny nebudou asi kdovíjaké. Já bych ho dávno zlikvidoval, a už by tam rostl jiný. Můžete sázet ještě letos. Ta chránička neluftuje a hnije to.
Fíky, 2.11.2024 Obsahuje fotku
Ještě dodám, že fíkovník je plevel. Po pořádném zakořenění v prvním roce, je téměř nezničitelný. Mráz ho může poškodit, ale z kořenů vždy znovu vyraší. Opylování je trošku složitější, ale moderní odrůdy ho nepotřebují. Zvláště u nás. Je množený... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika