|
Příspěvky uživatele - KUKY
|
 |
 |
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 8.1.2025 Podobná. Na Allegro si vyberete. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 8.1.2025 V principu ano. |  |
|  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 8.1.2025 https://allegro.cz/nabidka/akumulatorovy-tlakovy-cistic-vykonny-10000mah-200bar-2aku-1500w-15604960887
To je ona. Stála 662,- Kč. Poštovné zdarma. Mají jich tam hodně, v různých cenách.U nás by stála třeba třikrát tolik. Na pár stromů a záhonů... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 7.1.2025 Dobrý den,
založil jsem aktuálně staronové téma ochrany jádovin, a nejen jádrovin. Prostě ovoce, s přesahem i do zeleniny či brambor. Samozřejmě je na ochranu jádrovin ještě čas. Vloni mrazová jarní kalamita u mě v HK způsobila, že jsem skoro... celý příspěvek > |  | Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 5.1.2025 Mospilan, Signum třeba končí. Ale jejich účinné látky zatím ne. Necháme se překvapit. Budou nové registrace. |  | Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 5.1.2025 Ono to vypadá sebevražedně, ale není. Snažím se vše pěstovat jako pro dětskou výživu. A jde to i s chemií! Bez chemie se neobejdeme, otepluje se, objevují se noví škůdci a choroby. Původní domácí škůdci a chroby se teď činí ostošest. Teplo jim... celý příspěvek > |  | Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 3.1.2025 Zapomněl jsem informaci, že v únoru 2026 končí registrace úl. metribuzin. Vypadá to, že opravdu. Je součástí herbicidů hlavně do brambor, ale i do rajčat, mrkve, chřestu... Sencor, Keeper Liquid, Arcade... |  | Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 3.1.2025  Ještě něco pro pobavení do nového roku 2025. Dělal jsem inventuru chemie, a takhle to dopadlo. Těším se na jaro, založím další vlákno postřiků jádrovin 2025, jako v letech minulých. Vloni, díky mrazům, jsem jádroviny skoro neošetřoval, nebylo co... celý příspěvek > |  | Přání pro Vánoce 2024 a Nový rok 2025, 23.12.2024 Přeji všem hodně zdraví v novém roce! Nejen v novém roce. A neberme sebe tak vážně, pyramidy po nás nezůstanou. Po kterých zůstaly, jsou stejně v pr.eli. Jinak řečeno, to tady ještě nikdo nikdy nepřežil.
Postřikům zdar!!!
|  | Dokážete to někdo určit?, 13.12.2024 Mně to připomíná columneu nebo eschynantus. Když si je koupíte, tak jsou díky chemii krásně kompaktní, našmajchlované pro prodej. Postupně účinek chemie doznívá a rostlina (i řízky z ní) začínají čápnout. Obojích rostlin je mnoho druhů a odrůd. A co... celý příspěvek > |  |
|  | Počasí 2024, 6.12.2024 Děkuji. Odpolko bude pršet, otepluje se. Holky zimovat do garáže půjdou během tohoto víkendu. Má se ochlazovat. |  | Počasí 2024, 6.12.2024  Subtropy v Hradci Králové. Ta vysoká palma je žumara nízká, malá před ní je Trachycarpus fortunei. Olivovník v hnědém květináči, bobkový list je svěšený a dva rozmarýny. Stále ještě vyčkávám s jejich úklidem do garáže, venku jim je zatím lépe.... celý příspěvek > |  | Púčiková mutácia🍎, 26.11.2024  Nejen rostliny, ale i zvířata. Hrušeň, kde chimérismus je trvalý. |  | Vada na kmeni jabloně, 5.11.2024 Postupuje to (infekce, škůdci) nahoru po kmeni. Kořeny nebudou asi kdovíjaké. Já bych ho dávno zlikvidoval, a už by tam rostl jiný. Můžete sázet ještě letos. Ta chránička neluftuje a hnije to. |  | Fíky, 2.11.2024  Ještě dodám, že fíkovník je plevel. Po pořádném zakořenění v prvním roce, je téměř nezničitelný. Mráz ho může poškodit, ale z kořenů vždy znovu vyraší. Opylování je trošku složitější, ale moderní odrůdy ho nepotřebují. Zvláště u nás. Je množený... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|