Příspěvky uživatele - Marťasek

Tulipány a narcisy ve štěrkovém záhoně? Zvládnou to?, 21.9.2010
Prosím o radu. Máme všude na zahradě záhony, na kterých je jemný kamínek - štěrkový záhon to je. Tedy hlína jílovitá, substrát ŕostliny, netkanka a štěrk. Když jsem vloni sadila tulipány a narcisy tak jsem místo kamenů měla kůru. Tzn. nařízla jsem... celý příspěvek >
Vyhodím ohryzané stromky - jakou menší odrůdou nahradit?, 24.3.2010
Dobrý den, právě jsem se dočetla, že ohryzané stromky sazené na podzim (můj případ) vyhodit. Jsou ohrazané tak, že zůstal jen kmínek bez kůry přivázaný ke kůlu. Vyryju, vyhodím ale čím nahradím? Sadila nám to zahradnice, ale chci si to raději pořešit... celý příspěvek >
Ožrané stromky od zvěře - jdou zachránit?, 24.3.2010
Včera jsem udělala "inventuru" za zahradě. Protože jsme ještě neměli brány na plotě, udělali si zvířata u nás na zahradě jídelnu. Ožraly všechny kmínky stromků. Mám je nasazené jaro 2009 a ovocnany (jablko zakrsklé, hruška a angrešt) na... celý příspěvek >
Založení skalky před plotem - východní strana z kopce, 22.3.2010
Děkuji VŠEM zkušenějším za rady :-) Udělám to podle Vás :-p M.
Okrasné záhony pro inspiraci, pochlubte se fotkami, 11.3.2010
Oh, i já se přidávám a těším se na inspirace  Už se nemůžu dočkat až na to "vlítnu" Děkuji.
Okus stromků nově založené zahrady. Přežijou to? (stromky), 9.3.2010
Na podzim jsme se nastěhovali do nového domu a aktivně si nechali založit zahradu odborníkem... (okrasné stromky, keře, sem tam malá jabloň, švestka...). Zvěř mi to všechno okousala!!!  Neměli jsme na tom žááádnou ochranu :-(Přežijí to stromky a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika