|
Bubnový filtr AEM Easy Drum, 16.4.2019 jaký máte potom biolog.filtr?
nebo jen bubnový a zpět voda do jezírka?.
K. |  | Výhoda bubnového filtru, 16.4.2019 Uvažuji zda není lepší zrušit klasickou komorovou filtraci
a nahradit bubnovou..,stačí tedy samotný bubnový filtr, nebo lepší nějaká kombinace?
jezírko mám 70m3,filtraci 3m3,čerpadlo 16000/h, ještě skrápěné síto, to bych
teoreticky... celý příspěvek > |  |
|  | Zpětný ventil u kostřikovače, 8.5.2013 k čemu je dobrý zpětný ventil u postřikovačů?
mám jednu sekci závlahy z 10 postřikovači a 3 jsou z toho výškově asi o 30 cm níž, pořád bojuji s jejich vysouváním, pomůže tam u nich zpětný ventil, nebo je to zbytečné? |  | Mechanický tlakový spínač?, 29.4.2013 no závlaha má cca 10 trysek v sekci a sekcí je 5.
běží asi 15 min sekce...
ale to časté spínání je i při odběru mimo závlahu, myslím třeba koupelny napouštění vany, sprchování atd.. |  | Mechanický tlakový spínač?, 29.4.2013 kolik bych měl vytočít vody???
když zmáčnu ventilek voda neteče, jen z něj uniká vzduch...
jinak kam správně tedy natlakovat? já to udělal takle:
vypustil kohoutky vodu, při tom tedy vypnuté čerpadlo,
zároveň nechal kohoutky otevřené... celý příspěvek > |  | Mechanický tlakový spínač?, 29.4.2013 tak jsem to změřil,
pokud je to natlakované na cca 4.2.atm, tak odteče kolem 15lt.vody
než to při tlaku 2.8 atm znovu sepne a dotlačí do plna, trvá po pár sekund než to plné zas vypne |  | Mechanický tlakový spínač?, 29.4.2013 no mě vadí ten hluk co to dělá tím častým spínáním,,jinak v poledne změřím kolik vody vyčerpám, než to sepne |  | Mechanický tlakový spínač?, 29.4.2013 mě se zdá, že čerpadlo je výkonné dost, natlačí nádo když sepne cca 10sec.
spínací tlak mám 2.8-4.2 atm, s ohledem naa závlahu, aby to stíhalo..
jinak vzduch v exp. natlakováno na 2.7 atm.
a nepomůže třeba větší expanzka?
Ono je... celý příspěvek > |  | Mechanický tlakový spínač?, 28.4.2013 noo je to docela opravdu hluk zvlášt v noci, když je klid a spíná to cca po 60-120 sec.
jinak je tam tlak.mech.spínač s těmi pružinami, a ten spíná stykač co vladá těch 380v do čerpadla..
stykač je jinak v rozvaděči, to je v... celý příspěvek > |  | Mechanický tlakový spínač?, 28.4.2013 mě by stačili nějaký digit spínač tlaku třeba, který spíná relé a je po starostech, místo tohoto mechanického.. |  |
|  | Mechanický tlakový spínač?, 28.4.2013 no právě udělal polyst.krabičku, ale bez výsledku -stejný..
myslíte expanzku?-100lt.
jinak spínací tlak 2,9-4,2 atm.
čerpadlo výrobce: ČEPROL OVP -4
380v,120lt./min |  | Mechanický tlakový spínač?, 28.4.2013 slyším ten spínač, docela dělá hluk to spínání, čerpadlo není slyšet to je ve studni cca 10 m od domu..
jinak presscontrol nejde použít s tím vřeten.čerpadlem, jak to pořešit?jinak to spínání není jen o závlahy, ale i když je větší odběr..myslím... celý příspěvek > |  | Mechanický tlakový spínač?, 28.4.2013 Dokáže poradit někdo, čím se dá nahradit tlakový mech.spínač vodárna za něco jiného?
Jde mi o to, že vodárnu máme vedle v tech.místnosti, ale když běží vodárna zvlášt závlaha tak to pořád spínaá a děla děsný hluk, který ruší zvlášt v... celý příspěvek > |  | Broušení vřetena, 7.3.2013 poradí někdo, kde mohu nechat přebrousit vřeteno sekačky typ GARDENA
vřetenová aku,
okolí, Olomouc, Brno,
děkuji |  | Vzduchování v jezírku, 9.9.2012 Chci se zeptat, máte někdo vzduch.v jezírku?.
mám koup.70m3 a 2 měs.mám vzduchovací válec umístěný v nejhlubší části..
Současně i v nejhlubší části je ale gula a nad ní skimer..
zdá se mi, že to není správné umístění válce, nebot sice... celý příspěvek > |  |
 |
|