|
Co to je?, 17.9.2009 Snad vím, kde žiju já.Když teď odletěli, tak je logické, že i odněkud přiletěli.Vy jste odborník?To vím i já jakožto naprostý laik, že je nesmysl aby si samičky a samci vyměnili krovky.Nebo né?A ty oči,asi sem nezapla tu funkci,normálně je maj černé... celý příspěvek > |  | Co to je?, 17.9.2009 Proč vtipálek?Ti brouci už bohužel odletěli, takže většího už nevyfotím, ale mohla bych poslat aspoň foto toho ořešáku, ale to by asi nepomohlo.Bydlím uprostřed šumavského hvozdu, nedaleko Švihova. |  |
|  | Invaze brouků - co s tím?, 16.9.2009 Ano, díky je to ona, už sem se podívala do encyklopedie.Já totiž bydlím docela na samotě a ven taky moc nechodím, takže sem nevěděla, ale u lesa je dost polí bramborových, tak mi to také napadlo, ale radši sem se zeptala.Snad až je vyorají, tak... celý příspěvek > |  | Invaze brouků - co s tím?, 16.9.2009  Dobrý den, potřebovala bych s tímto prosím poradit.Tito brouci mi stále přilétají na střechu a odtud lezou okny dovnitř a hlavně do sklepa, mám jich tam spoustu.Co s tím? |  | Co to je?, 14.9.2009 To řekněte tomu broukovi, že tu nežijí.Ten vtípek mě málem kousnul a co se týče velikosti, tento je opravdu menší-6dlouhý a široký2,5cm.Ten papír co na něm ten brouk je, je formát A4.Nemám zapotřebí dělat nějaké montáže, sem starší ženská a brouků se... celý příspěvek > |  | Co to je?, 14.9.2009  Tito brouci(viz foto)se u mě objevili a v hojném množství lezou po ořechu.Mají 7-9cm.Co s nimi,nejsou nebezpeční?Prosím o radu.Děkuji. |  | Co to je?, 14.9.2009 Tito brouci(viz.foto)se u mě objevili a v hojném množství lezou po ořechu.Mají 7-9cm.Co s nimi, nejsou nebezpeční?Prosím o radu.Děkuji. |  | Jak na žáby ve skalce, 4.9.2009 K tomu se připojuji, také sem nikdy neslyšela, že by se někdo zbavoval žab, ropuch nebo skokanů o tom že jsou chráněné ani nemluvě.Ale mám problém.Před nedávnem se ke mě nastěhoval čáp a chodí mi na ně.Co s čápem, ten je žere chráněné-nechráněné. |  |
 |
|