Příspěvky uživatele - A.Popelková

Co to je?, 17.9.2009
Snad vím, kde žiju já.Když teď odletěli, tak je logické, že i odněkud přiletěli.Vy jste odborník?To vím i já jakožto naprostý laik, že je nesmysl aby si samičky a samci vyměnili krovky.Nebo né?A ty oči,asi sem nezapla tu funkci,normálně je maj černé... celý příspěvek >
Co to je?, 17.9.2009
Proč vtipálek?Ti brouci už bohužel odletěli, takže většího už nevyfotím, ale mohla bych poslat aspoň foto toho ořešáku, ale to by asi nepomohlo.Bydlím uprostřed šumavského hvozdu, nedaleko Švihova.
Invaze brouků - co s tím?, 16.9.2009
Ano, díky je to ona, už sem se podívala do encyklopedie.Já totiž bydlím docela na samotě a ven taky moc nechodím, takže sem nevěděla, ale u lesa je dost polí bramborových, tak mi to také napadlo, ale radši sem se zeptala.Snad až je vyorají, tak... celý příspěvek >
Invaze brouků - co s tím?, 16.9.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, potřebovala bych s tímto prosím poradit.Tito brouci mi stále přilétají na střechu a odtud lezou okny dovnitř a hlavně do sklepa, mám jich tam spoustu.Co s tím?
Co to je?, 14.9.2009
To řekněte tomu broukovi, že tu nežijí.Ten vtípek mě málem kousnul a co se týče velikosti, tento je opravdu menší-6dlouhý a široký2,5cm.Ten papír co na něm ten brouk je, je formát A4.Nemám zapotřebí dělat nějaké montáže, sem starší ženská a brouků se... celý příspěvek >
Co to je?, 14.9.2009 Obsahuje fotku
Tito brouci(viz foto)se u mě objevili a v hojném množství lezou po ořechu.Mají 7-9cm.Co s nimi,nejsou nebezpeční?Prosím o radu.Děkuji.
Co to je?, 14.9.2009
Tito brouci(viz.foto)se u mě objevili a v hojném množství lezou po ořechu.Mají 7-9cm.Co s nimi, nejsou nebezpeční?Prosím o radu.Děkuji.
Jak na žáby ve skalce, 4.9.2009
K tomu se připojuji, také sem nikdy neslyšela, že by se někdo zbavoval žab, ropuch nebo skokanů o tom že jsou chráněné ani nemluvě.Ale mám problém.Před nedávnem se ke mě nastěhoval čáp a chodí mi na ně.Co s čápem, ten je žere chráněné-nechráněné.
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika