|
Kruhové fleky shnilé trávy v trávníku, 3.3.2010 Ne psa nemám. |
 |
Kruhové fleky shnilé trávy v trávníku, 3.3.2010  To právě nevím? plíseň sněžná by měly být takové bílé pavučinky v trávě - aspoň jak jsem se dočetl. Tohle je fakt shnilá tráva v kruzích. Přidávám detailní foto.
Petr |
 |
|
 |
Kruhové fleky shnilé trávy v trávníku, 3.3.2010  Ahoj všem, mám takový problém: po roztání sněhu jsem se zhrozil jak vypadá můj trávník, který jsem minulý rok na jaře zakládal. Po celé ploše se udělaly kruhovité fleky shnilé trávy, které zabírají cca. 70% plochy trávníku viz. foto. Nevíte někdo co... celý příspěvek > |
 |
Reznutí thují od kmínku, 16.9.2009 Myslím si že je zalévám akorát, zkoušel jsem rejčem rejpnout mezi ně, nestli nejsou přelité, ale nezdá se.
Petr |
 |
Reznutí thují od kmínku, 16.9.2009  Ahoj všem,
mám takový problém s kterým už jsem bezradný. Predminulý rok jsem zasadil cca 20 thují a všechny mi do letoška zašly tím způsobem, že začaly reznout od kmínku, až celé orezly a zašly. Říkal jsem si že asi byla chyba v... celý příspěvek > |
 |
Fleky bez trávy v nově založeném trávníku, 3.9.2009  Tak jsem se do toho pustil, fleky jsem vykopal cca 30-40cm hluboko zasypal pěknou zemí a zasil trávu a nyní se uvidí jestli fleky zmizí. Jen si nyní myslím jestli v těchto flecích, kde jsem tomu doopravdy dopřál pěknou zeminu nebude mít... celý příspěvek > |
 |
Fleky bez trávy v nově založeném trávníku, 31.8.2009 Pro p. Habáně mimo téma:
Jelikož na zahradě nemám vodu a musím zalévat vodou z vodovodního řadu použil jsem směs "Modrá Sahara", jedná se o zátěžovou směs do sucha. S klíčívostí i růstem jsem velice spokojen, nebude to asi žádnej... celý příspěvek > |
 |
Fleky bez trávy v nově založeném trávníku, 31.8.2009 Myslím si že tento problém to u mě není, protože v těchto místech byla zahrada i dříve, ale neudržovaná, nevyrovnaná. Tak jsem nechal navést cca 20cm nové zeminy srovnal jsem terén a zasel trávu. Těchto fleků mám tak 15 na 100 čtverečních... celý příspěvek > |
 |
Fleky bez trávy v nově založeném trávníku, 31.8.2009  Ahoj všem,
před 7 týdny jsem založil nový trávník, který mi poměrně pěkně vzrostl a již druhý týden ho sekám. Zatím jsem na odstranění plevele nepoužil žádnou chemii - později až trávník zmohutní chci použít Bofix. Ale co mě nyní trápí jsou fleky... celý příspěvek > |
 |