|
Sklizený česnek - co teď s ním aby dlouho vydržel, 17.8.2010 Pokud si na zimu koupíte česnek s krátkými stonky, stačí ho uložit do nějaké krabičky tak, aby podpučí (bývalé kořínky) bylo vzhůru.Osobně mám vyzkoušeno, že vydrží i v potravinové skříni v kuchyni do příští sklizně.Hezký den. |  | Levandule a mulčovací kůra, 16.8.2010 Vážení, nemáte někdo zkušenost s Levandulí, slyšela jsem, že se nesnáší s mulčovací kůrou.Děkuji předem za zprávu a přeji všem krásný den. |  |
|  | Usychání tůjí, 8.10.2009  Dobrý den, mám podobný problém, na konci letošního března jsme vysázeli 15 ks.Thují Smaragd, původní zeminu (trochu jílovitá) jsme promíchali s koupeným zahradním substrátem a do každé jámy přidali 1 tabletku hnojiva Silva Tabs pro jehličnany a... celý příspěvek > |  | Jaký vertikutátor?, 16.6.2009 Prosím o radu, zda někdo neví, jaký je rozdíl mezi vertikutátorem a travním provzdušňovačem, jestli jsou lepší nože, nebo drátky a který elektrický se sběrným košem by byl vhodný na zahradu o 700 m2.Nabídka na trhu je veliká a já nemám žádné... celý příspěvek > |  | Copak je to za kytičku?, 5.6.2009 Moc děkuji za odpověď a přeji pěkný víkend.Jana S. |  | Copak je to za kytičku?, 4.6.2009  Přikládám foto. |  | Copak je to za kytičku?, 3.6.2009 Dobrý den, neznáte prosím někdo název této rostliny? Dostala jsem jí v květináči od kamarádky, kvete prý malými fialovorůžovými kvítky a na zimu jí ostříhá s dá do garáže.Děkuji za odpověď a přeji hezký den.Jana. |  |
 |
|