Příspěvky uživatele - Dadude

Feramol proti slimákům, 20.6.2010
Naprostý souhlas, do naší přírody to nepatří, nemají tu přirozené nepřátele. I nějaká chytrá paní psala, že hlavně je humánně nesbírejte a nevozte do lesa, že uškodíte lesu.
Chvojí x netkaná textilie, 16.9.2009
Dobrý den, jsem v pěstování růží začátečník a mám dotaz - je lepší na zimu zakrývat růže chvojím a přihrnout kupku kompostu nebo zakrýt celou růži bílou netkanou textilií? Díky Dáda
Stromy pomlácené kroupami, 7.8.2009
Dobrý den, děkuji moc za rady. Přihnojila jsem síranem draselným (29.8.2009), rozpustila ve vodě a zálivkou (máme drenážní trubky ke kořenům každého stromku), v množství 30g ke každému stromku. Myslíte, že bych měla ještě na podzim (září-říjen)... celý příspěvek >
Stromy pomlácené kroupami, 24.7.2009
Děkuji za radu :-)
Stromy pomlácené kroupami, 23.7.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, tak nám včera večer padaly až 3cm kroupy a docela zdecimovaly stromy (o tom dalším radši ani nemluvím). Přiložím foto a prosila bych, jestli má někdo zkušenosti, jestli ty stromky mají vůbec nějakou naději, že by mohly ještě někdy dobře... celý příspěvek >
Zničený hyacint, 18.7.2009
Dobrý den, tak cibule byly v pořádku, jen jednu se mi při vydělávání ze země podařiloo trochu škrábnout a teď to kolem toho škrábance trochu hnije a plesniví, můžete mi prosím poradit, čím se to má desinfikovat? Díky Dáda
Rajče - postřik - prevence?, 16.7.2009
Taky bych měla dotaz - bohužel jsem dnes zjistila, že plíseň rajčat dorazila, rajčata jsou venku, už jsou některé červené, už jsme jedli. Myslíte, že se dají teď ještě něčím stříkat? Na nějakém tom Acrobatu proti plísni jsem četla, že ochranná lhůta... celý příspěvek >
Signalizace obaleče švestkového, 17.6.2009
Dobrý večer, taky bych se chtěla zeptat, jestli už stříkat proti obaleči švestkovému? Jsem z Vysočiny, okolí Velkého Meziříčí. Už jsem na pár větších plodech viděla tečku a jak z ní teče kapka kleje(?). Nebo už je pozdě? Kdesi na netu jsem četla, že... celý příspěvek >
Prasklinky na Rubínu, 12.6.2009
Dobrý den, našla jsem v obchodě s hospodářskými potřebami LIQUID GEL tip NOR, je to "tutti frutti" pasta v tubě, jsou různé velikosti, je to docela drahé, ale vypadá, že konečně něco funguje. Vytlačí se kus pasty do cestičky nebo díry, oni... celý příspěvek >
Zničený hyacint, 5.6.2009
Občas tu ježci bývají, že by si potvůrka vybral zrovna hyacint? Uvidíme přísští rok, doufám, že cibulky jsou v pořádku.
Zničený hyacint, 4.6.2009
Dobrý den, žádný savec to 100% nebyl. Přemýšlela jsem ještě, jestli to nemohlo být třeba ještě velkým vlhkem, opravdu nevím, jsem začátečník :-)
Co to je za mnohonožku?, 30.5.2009
Aha, tak jsem konečně zjistila, že jde o mnohonožku slepou, ale nikde není popsána žádná ochrana, kromě toho, že kolem porostu kde je nechcete, máte nastražit rozkrojený brambory a mrkve, tak nevím...
Co to je za mnohonožku?, 30.5.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, máme na zahradě (na Vysočině poblíž Velké Bíteše) v hlíně nějakou neznámou stonožku-mnohonožku. Jakmile spadne na zem jablko nebo švestka, nebo se některá z jahod dotkne země, hned jsou tam tyhle potvory a vesele se krmí - vykoušou si... celý příspěvek >
Prasklinky na Rubínu, 30.5.2009 Obsahuje fotku
Tady jsou fotky.
Prasklinky na Rubínu, 30.5.2009
Dobrý den, dnes jsem zjistila, ze na jablůňce Rubínu vysazeném na podzim 2004 jsou na větvičkách na kůře podélné praskliny. Stromek byl chudák vždy uťáplý, nakonec jsme zjistili, že je podrytý hraboši, takže nikdy ani nezaplodil. Hraboše se nám... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika