|
Skvrny na travniku, 30.6.2011 Tak takto vypadajících fleků mám bohužel na trávníku v současné době hodně a vůbec nevím, jak se jich zbavit. Je to jako by tráva schla ale stébla té suché vypadají jako by kvetla, neboť na konci jsou ružové střapečky nebo něco takového... |  | Okrasná višeň - díry v listech nebo okousané listy, 19.5.2009 Děkuji za radu, zkusím to.
Byl jsem to konzultovat v zahradnictví, a tam mi poradili, že by to mohl být "Lalokonosec" a prodali mi postřik... Ten jsem aplikoval, ale zatím nevidím žádné viditelné zlepšení. |  |
|  | Okrasná višeň - díry v listech nebo okousané listy, 15.5.2009 Tak jsem tam nic nenašel... |  | Okrasná višeň - díry v listech nebo okousané listy, 15.5.2009 Sice jsem se na listy koukal, ale zkusim se tedy podivat jeste jednou a poradne.
Dekuji za radu |  | Okrasná višeň - díry v listech nebo okousané listy, 14.5.2009 Dobrý den.
cca před měsícem a půl jsem zakoupili okrasnou převislou višen. Krásně vykvetla, ale teď pozoruji, asi 14 dní, že se objevují díry v listech a některé listy jsou jakoby ožrané.
Okraje některých listů jsou tmavě hnědé až... celý příspěvek > |  |
 |
|